Silik çizgiiii 🥹🥹

aslihangbc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
13
8
1
27
Arkadaşlar merhaba bundan dört gün önce test yaptım ama reglime daha vardı çok silik bir çizgi çıktı sonra dün yine yaptım silik çizgi koyulaştı reglimi bekliyorum ama sizce hamilelik var mı ??

Reflime 4 gün var sence beklemeli miyim
Ben senin yerinde olsam kan verirdim çünkü 4 gün öncesine göre ikinci çizgi net görülecek kadar koyulaşmış. :) ama karar tabiki senin. Adet gününe kadar testle de koyulaşmayla takip edebilirsin.

Ben senin yerinde olsam kan verirdim çünkü 4 gün öncesine göre ikinci çizgi net görülecek kadar koyulaşmış. :) ama karar tabiki senin. Adet gününe kadar testle de koyulaşmayla takip edebilirsin.
Çok teşekkür ederim dua edin güzel haberlerle döneyim buraya koccamaaan öpüyorum hepinizi

Çok teşekkür ederim dua edin güzel haberlerle döneyim buraya koccamaaan öpüyorum hepinizi
Ben de reglim bir gün gecikince umutlanmıştım ama bugün malesef regl oldum Bunun üstüne senin başlığını gördüm kendiminmiş kadar sevindim inan. Umarım sağlıkla kucağına alırsın. Sen de biz bekleyenler için dua et :) Güzel haberlerle gel bekliyorum

Her namazımda söz veriyorum

İki günde çizginin koyulaşmis olması değerlerin artması demek rabbim kucağıniza almayı nasip etsin

Merhaba benim de öyle oldu adetim ayın 4 ünde olmalı. Ben dayanamadım kasıklarımda batmalar vardı şüphelendim. Erken gebelik testi yaptım dün akşam prodüktör. Bugun sabahı zor ettim after10 aldım onda da ilk tek çizgiydi sonra belki 6 7 dakika sonra Çok silik çıktı. Ekliyorum bi bakar mısınız çok heyecanlıyım

Eklentiler

• 1087549.webp
    4 KB · Görüntüleme: 101
  • 1087776.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 108
Sonucun ne çıktı canım inşallah istediğin sonuçtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…