- 26 Ekim 2022
- 13
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi aslihangbc
-
Yaaa ciddi misin geeçekten mivar tabi ki :) Tebrik ederim. Bence kan testi ver hemen <3
Reflime 4 gün var sence beklemeli miyimvar tabi ki :) Tebrik ederim. Bence kan testi ver hemen <3
canım benim de 4 gün var kaset test silik çizgi çıktı içine sinmiyorsa testi tekrarla ama ben gün içinde kan vereceğim. Takip etmeye başlamış olurumReflime 4 gün var sence beklemeli miyim
Kanda genelde reglden sonra yükseliyor diyorlar o yüzden reglimi bekliyorum ama bir çk test yaptım gittikçe koyulaşıyor çizgimcanım benim de 4 gün var kaset test silik çizgi çıktı içine sinmiyorsa testi tekrarla ama ben gün içinde kan vereceğim. Takip etmeye başlamış olurum
Ben senin yerinde olsam kan verirdim çünkü 4 gün öncesine göre ikinci çizgi net görülecek kadar koyulaşmış. :) ama karar tabiki senin. Adet gününe kadar testle de koyulaşmayla takip edebilirsin.Reflime 4 gün var sence beklemeli miyim
Çok teşekkür ederim dua edin güzel haberlerle döneyim buraya koccamaaan öpüyorum hepiniziBen senin yerinde olsam kan verirdim çünkü 4 gün öncesine göre ikinci çizgi net görülecek kadar koyulaşmış. :) ama karar tabiki senin. Adet gününe kadar testle de koyulaşmayla takip edebilirsin.
Regl günü ya da sonrasında kan testi yap bence, dayanabilirsen tabiReflime 4 gün var sence beklemeli miyim
Çok heyecanlıyım dayabilecek miyim bilemiyorumRegl günü ya da sonrasında kan testi yap bence, dayanabilirsen tabi
Yaptır gitsin ben 1 hafta kala yaptırmıstım 34 çıkmıştı beta. Senin de çıkarÇok heyecanlıyım dayabilecek miyim bilemiyorum
Ben de reglim bir gün gecikince umutlanmıştım ama bugün malesef regl oldumÇok teşekkür ederim dua edin güzel haberlerle döneyim buraya koccamaaan öpüyorum hepinizi
İnşallah darısı bana balımYaptır gitsin ben 1 hafta kala yaptırmıstım 34 çıkmıştı beta. Senin de çıkar
Her namazımda söz veriyorumBen de reglim bir gün gecikince umutlanmıştım ama bugün malesef regl oldumBunun üstüne senin başlığını gördüm kendiminmiş kadar sevindim inan. Umarım sağlıkla kucağına alırsın. Sen de biz bekleyenler için dua et :) Güzel haberlerle gel bekliyorum
Ben ilki silik çıktığında yani reglime daha 10 gün vardı kan verdim heyecandan negatif çıkmıştı ama hala çift çizgi devam ediyor şimdi yükselme ihtimali olmuş mudur beni korkutan oYaptır gitsin ben 1 hafta kala yaptırmıstım 34 çıkmıştı beta. Senin de çıkar
İki günde çizginin koyulaşmis olması değerlerin artması demekArkadaşlar merhaba bundan dört gün önce test yaptım ama reglime daha vardı çok silik bir çizgi çıktı sonra dün yine yaptım silik çizgi koyulaştı reglimi bekliyorum ama sizce hamilelik var mı ?? Eki Görüntüle 3152217
Sonucun ne çıktı canım inşallah istediğin sonuçturMerhaba benim de öyle oldu adetim ayın 4 ünde olmalı. Ben dayanamadım kasıklarımda batmalar vardı şüphelendim. Erken gebelik testi yaptım dün akşam prodüktör. Bugun sabahı zor ettim after10 aldım onda da ilk tek çizgiydi sonra belki 6 7 dakika sonra Çok silik çıktı. Ekliyorum bi bakar mısınız çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?