Silik çizgiyi yorumlayabilirmisiniz? :S

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
arkadaşlar merhaba, adetim 1 gün gecikti ve dayanamayıp gebelik testi aldım markası bebe time... Ve testi yaptıgım an silikte olsa ikinci cizgiyi ilk defa yaptıgım testlerde görmüş oldum ve anlam veremedim nedir simdi bu pozitif mi? Negatif mi? Bu şekilde karşılaşıpta sonucu negatif veya pozitif olan oldumu yardımlarınız icin teşekkürler simdiden :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 1.133
arkadaşlar merhaba, adetim 1 gün gecikti ve dayanamayıp gebelik testi aldım markası bebe time... Ve testi yaptıgım an silikte olsa ikinci cizgiyi ilk defa yaptıgım testlerde görmüş oldum ve anlam veremedim nedir simdi bu pozitif mi? Negatif mi? Bu şekilde karşılaşıpta sonucu negatif veya pozitif olan oldumu yardımlarınız icin teşekkürler simdiden :)
Bu bence pozitif

Cnm bu baya pozitif yarın sabah ilk idrarinla testi tekrarla hayırlı olsn şimdiden sonucu da bildir ama bize

Cnm bu baya pozitif yarın sabah ilk idrarinla testi tekrarla hayırlı olsn şimdiden sonucu da bildir ama bize
2 test almıştım zaten canım adetim sadece 1 gün gecikti bir kaç gün daha sabredebilirseö bekleyeyim en iyisi ikinciyi de yapayım sonucu bildiririm. :KK68:İnşallah yanıltmaz konuyu actıktan sonra bebe time ile ilgili olumsuz yorumlar okudum çünkü::KK57:

Bebetime cok sikayet alan bir marka. Neredeyse her testi pozitif cikartiyor. Yarin sabah baska bir marka ile tekrarlayin ya da kan testi yaptirin bence , bosa hayal kirikligi olmasin.
Insallah gonlunuzden gecen olur.

Sizce burda bişi var mı adetim 5 gün geçti kan vermelimiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 801
  • image.webp
    image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 449
Back
X