Silik erken gebelik testi

alice9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
18
2
1
31
Merhaba arkadaslar kuruma cizgisimi cok silik ikinci çizgi mi anlayamadım yorumlanabilir varmi
16819094844762270899574308607826.webp

Çizgi göremedim erken gebelik testlerine pek güven olmuyor

3 gün var hayali gorunuyo var yok arası fotoğrafta hiç belli olmuyor gözle de hayali
Benim nasıl olmuştu anlatayım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Negatifti ama bana göre yinede çok çok hayali bir çizgi vardı… fotoğraf çektiğimde görünmüyordu. Saatler sonra o hayali çizgi bir tık daha belirgin oldu ama yine sadece ben görüyordum. Aslında negatif diye düşündüm yinede emin olmak için adetime 3 gün kala tekrarladım testi. Bu sefer silik çizgi çıktı. Çok silikti ama resim çektğimde de görünüyordu. Belki sende öyle bir durum olmuş olabilir. Mutlaka tekrarla testi cnm.

Benim nasıl olmuştu anlatayım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Negatifti ama bana göre yinede çok çok hayali bir çizgi vardı… fotoğraf çektiğimde görünmüyordu. Saatler sonra o hayali çizgi bir tık daha belirgin oldu ama yine sadece ben görüyordum. Aslında negatif diye düşündüm yinede emin olmak için adetime 3 gün kala tekrarladım testi. Bu sefer silik çizgi çıktı. Çok silikti ama resim çektğimde de görünüyordu. Belki sende öyle bir durum olmuş olabilir. Mutlaka tekrarla testi cnm.
Peki siz şimdi hamilemisiniz kaset test te yaptım bi süreden sonra yine silik bir çizgi var hayali kuruma cizgisimi blmiyorum

Peki siz şimdi hamilemisiniz kaset test te yaptım bi süreden sonra yine silik bir çizgi var hayali kuruma cizgisimi blmiyorum
Evet hamileyim cnm. Ben 3 gün kala tekrarladığımda hem erken test hem kaset test yapmıştım. İkisinde de çok silik çizgi çıkmıştı. Sonraki gün bir daha kaset test yaptığımda ise baya gözle görülür çizgi çıktı. Adetim 4 gün geciktiğinde ise net kalın kırmızı çıkmıştı. Kaset testlere devam etmiştim emin olmak için.

Evet hamileyim cnm. Ben 3 gün kala tekrarladığımda hem erken test hem kaset test yapmıştım. İkisinde de çok silik çizgi çıkmıştı. Sonraki gün bir daha kaset test yaptığımda ise baya gözle görülür çizgi çıktı. Adetim 4 gün geciktiğinde ise net kalın kırmızı çıkmıştı. Kaset testlere devam etmiştim emin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah teşekkür ederim olur sa da olmasa da hayırlısı Allahtan herseyin hayirlisi olsun

Evet hamileyim cnm. Ben 3 gün kala tekrarladığımda hem erken test hem kaset test yapmıştım. İkisinde de çok silik çizgi çıkmıştı. Sonraki gün bir daha kaset test yaptığımda ise baya gözle görülür çizgi çıktı. Adetim 4 gün geciktiğinde ise net kalın kırmızı çıkmıştı. Kaset testlere devam etmiştim emin olmak için.
Sizce varmi ben mi yanlis goruyorum testlerim bunlar

Eklentiler

• 20230419_190143.webp
    20230419_190143.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 20230419_190055.webp
    20230419_190055.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 66
Sizce varmi ben mi yanlis goruyorum testlerim bunlar
Var gibi duruyor cnm. Ama dediğim gibi emin olmak için ara ara tekrarla . Çizgiler gittikçe koyulaşıyorsa hamilesindir. Allah hakkında hayırlısını versin🤲🏻

Var gibi duruyor cnm. Ama dediğim gibi emin olmak için ara ara tekrarla . Çizgiler gittikçe koyulaşıyorsa hamilesindir. Allah hakkında hayırlısını versin🤲🏻
Gecen ay da kaset testimde bariz kirmizi cizgi olustu ama negatif cikti hayirlisi Teşekkür ederim cnm hepimizin hakkında hayırlısı

Benim sonucuma da bakar mısınız

Eklentiler

• 41130AFF-0074-415F-998F-7DB5B851F7F0.webp
    41130AFF-0074-415F-998F-7DB5B851F7F0.webp
    33 KB · Görüntüleme: 64
Back
X