Ben ikinci cizgiyi göremedimMerhaba arkadaslar kuruma cizgisimi cok silik ikinci çizgi mi anlayamadım yorumlanabilir varmiEki Görüntüle 3235874
Canım ben göremedim çizgi. Adetine kaç gün var ki?Merhaba arkadaslar kuruma cizgisimi cok silik ikinci çizgi mi anlayamadım yorumlanabilir varmiEki Görüntüle 3235874
3 gün var hayali gorunuyo var yok arası fotoğrafta hiç belli olmuyor gözle de hayaliCanım ben göremedim çizgi. Adetine kaç gün var ki?
Benim nasıl olmuştu anlatayım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Negatifti ama bana göre yinede çok çok hayali bir çizgi vardı… fotoğraf çektiğimde görünmüyordu. Saatler sonra o hayali çizgi bir tık daha belirgin oldu ama yine sadece ben görüyordum. Aslında negatif diye düşündüm yinede emin olmak için adetime 3 gün kala tekrarladım testi. Bu sefer silik çizgi çıktı. Çok silikti ama resim çektğimde de görünüyordu. Belki sende öyle bir durum olmuş olabilir. Mutlaka tekrarla testi cnm.3 gün var hayali gorunuyo var yok arası fotoğrafta hiç belli olmuyor gözle de hayali
Peki siz şimdi hamilemisiniz kaset test te yaptım bi süreden sonra yine silik bir çizgi var hayali kuruma cizgisimi blmiyorumBenim nasıl olmuştu anlatayım. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Negatifti ama bana göre yinede çok çok hayali bir çizgi vardı… fotoğraf çektiğimde görünmüyordu. Saatler sonra o hayali çizgi bir tık daha belirgin oldu ama yine sadece ben görüyordum. Aslında negatif diye düşündüm yinede emin olmak için adetime 3 gün kala tekrarladım testi. Bu sefer silik çizgi çıktı. Çok silikti ama resim çektğimde de görünüyordu. Belki sende öyle bir durum olmuş olabilir. Mutlaka tekrarla testi cnm.
Evet hamileyim cnm. Ben 3 gün kala tekrarladığımda hem erken test hem kaset test yapmıştım. İkisinde de çok silik çizgi çıkmıştı. Sonraki gün bir daha kaset test yaptığımda ise baya gözle görülür çizgi çıktı. Adetim 4 gün geciktiğinde ise net kalın kırmızı çıkmıştı. Kaset testlere devam etmiştim emin olmak için.Peki siz şimdi hamilemisiniz kaset test te yaptım bi süreden sonra yine silik bir çizgi var hayali kuruma cizgisimi blmiyorum
Evet hamileyim cnm. Ben 3 gün kala tekrarladığımda hem erken test hem kaset test yapmıştım. İkisinde de çok silik çizgi çıkmıştı. Sonraki gün bir daha kaset test yaptığımda ise baya gözle görülür çizgi çıktı. Adetim 4 gün geciktiğinde ise net kalın kırmızı çıkmıştı. Kaset testlere devam etmiştim emin
Sizce varmi ben mi yanlis goruyorum testlerim bunlarEvet hamileyim cnm. Ben 3 gün kala tekrarladığımda hem erken test hem kaset test yapmıştım. İkisinde de çok silik çizgi çıkmıştı. Sonraki gün bir daha kaset test yaptığımda ise baya gözle görülür çizgi çıktı. Adetim 4 gün geciktiğinde ise net kalın kırmızı çıkmıştı. Kaset testlere devam etmiştim emin olmak için.
Bence pozitif bunlar cok erken yapilmis adet gunu gecince tekrarlayip kan vermek lazim ama gecikmeyi bekleyinSizce varmi ben mi yanlis goruyorum testlerim bunlar
Var gibi duruyor cnm. Ama dediğim gibi emin olmak için ara ara tekrarla . Çizgiler gittikçe koyulaşıyorsa hamilesindir. Allah hakkında hayırlısını versinSizce varmi ben mi yanlis goruyorum testlerim bunlar
Teşekkür ederim beklediğim bi durum değil şimdilik ama herseyin hayırlısını nasip eylesin Allahim sagolunBence pozitif bunlar cok erken yapilmis adet gunu gecince tekrarlayip kan vermek lazim ama gecikmeyi bekleyin
Gecen ay da kaset testimde bariz kirmizi cizgi olustu ama negatif cikti hayirlisi Teşekkür ederim cnm hepimizin hakkında hayırlısıVar gibi duruyor cnm. Ama dediğim gibi emin olmak için ara ara tekrarla . Çizgiler gittikçe koyulaşıyorsa hamilesindir. Allah hakkında hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?