Silik erken gebelik testi

IMG_20250506_171553.webp
kizlar iki asilamam oldu tutmadi ilk defa teste bole silik cizgi gordum yaptiklarimda hic bole silik görmemiştim sizce varmi

Merhaba kizlar boyle olupta pozitif olan varmi tup bebek ilk denemem bugun 8 gun 6 gun kan verdim 1.75 cikmişti beta yarın bıdaha kan verıcam ama bugun testda bunu gorunce bıraz umutlandım yaaa

Eklentiler

• 4C064FA4-E595-4CAA-992C-E4AEB2DB91E6.webp
    4C064FA4-E595-4CAA-992C-E4AEB2DB91E6.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba kizlar boyle olupta pozitif olan varmi tup bebek ilk denemem bugun 8 gun 6 gun kan verdim 1.75 cikmişti beta yarın bıdaha kan verıcam ama bugun testda bunu gorunce bıraz umutlandım yaaa
merhaba benim de aynı böyle silik çıktı dayanamadım hemen gidip kan verdim beta hcg 112 çıktı ara ara karın ve kasık ağrılarım oluyor bazen şiddetli bazen de hafif tutunma kanaması da olmadı bi anormallik var mı bilmiyorum ilk gebeliğim olacak 10 aylık evliyim bebis konularında tecrübem yok 🥹 anca 2 hafta sonrasına doktor randevusu bulabildim daha gidemedim. inşallah sizinki de pozitiftir rabbim hakkınızda hayırlısını kolayı ile versin insallah 🌸

merhaba benim de aynı böyle silik çıktı dayanamadım hemen gidip kan verdim beta hcg 112 çıktı ara ara karın ve kasık ağrılarım oluyor bazen şiddetli bazen de hafif tutunma kanaması da olmadı bi anormallik var mı bilmiyorum ilk gebeliğim olacak 10 aylık evliyim bebis konularında tecrübem yok 🥹 anca 2 hafta sonrasına doktor randevusu bulabildim daha gidemedim. inşallah sizinki de pozitiftir rabbim hakkınızda hayırlısını kolayı ile versin insallah 🌸
Çok teşekkür ederim betamda pozitif cıktı benımde

Kızlar merhaba benim Söyle bir durumum oldu gittiğim hastanede kan verdim değerim 13 çıktı daha sonra iki gün sonra başka bir hastaneden test yaptım değerim 0.60 ciktti ne olduğunu anlamadım doktora gittim o da hastanenin sonuçları yanlış dedi eğer kimyasal gebelik yaşasaydın kanaman mutlaka olur dedi duphaston verdi kullandım bugün ilaç biteli 9 gün oldu ne gelen var ne giden bir de üstüne kaset testlerim pozitif çıkıyor ama erken gebelikler negatif artık kan vermeye korkuyorum maalesef ki başıma böyle bir durum geldi gebe mıydım değil mıydım ben de anlamadım 😔 benim durumumu yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_20250512_131812.webp
    IMG_20250512_131812.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Back
X