SİLİK GEBELİK TESTİ ACİL!!!!

Bence en iyisi hemen yrn sağlık ocağına gidip test yaptırın. Yada jinekologunuz varsa ultrason. Bisey diyemiyrm ama silik de olsa bi pozitif olma ihtimali var.benim testimde böyle olmuştu ilk. Hatta doktora gittiğimde kese oluşmuş ancak bebek yoktu. 1hafta sonraya randevu verdi kesin konuşmak adına. benim belirtirim cok cabuk olmustu cunku. Dilerim pozitiftir :) hayırlı haberlerinizi alalim ins

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebeğimiz olmadı agustosta tüp bebek denedik tuttu ama kalp atışını duyamadık..bugün 2 kez test yaptım ve silik çıktı..sizce hamilelik olabilir mi..hem de doğal :)
evet hamilesin
gözün aydın :)

ayy insallah arkadaşlar..mide kazınması gece wc ye kalkmak dışında belirti yok..bugun test verdim sonuç yarın çıkacak dayanamayıp size de sordum..4 yıl olunca inanamıyorum..

ayy insallah arkadaşlar..mide kazınması gece wc ye kalkmak dışında belirti yok..bugun test verdim sonuç yarın çıkacak dayanamayıp size de sordum..4 yıl olunca inanamıyorum..
ay kıyamam
bayadır bekliyormuşsun
inşallah hayırlı haberi alırsın bir an evvel

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebeğimiz olmadı agustosta tüp bebek denedik tuttu ama kalp atışını duyamadık..bugün 2 kez test yaptım ve silik çıktı..sizce hamilelik olabilir mi..hem de doğal :)

Canım benimde testim böyle çıkmıştı :) , büyük ihtimal hamilesin .
Gözün aydın olsun şimdiden , sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK200::nazar:

ay kıyamam
bayadır bekliyormuşsun
inşallah hayırlı haberi alırsın bir an evvel
amin canım inşallah. .bir tane düşük olunca tedirginlikte oluyor. .

Canım benimde testim böyle çıkmıştı :) , büyük ihtimal hamilesin .
Gözün aydın olsun şimdiden , sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK200::nazar:
Hadi inşallah..ilk 1 dk içerisinde pembelesti silikte olsa..inşallah yarın pozitif sonuç alırım. .

Hamilesn canımm hadi hayirlisi

inşallah arkadaşlar dua edin bizim için. .mucizem gelmiş olsun

Cnm hamilelik var gibi duruyor insallah da öyledir adetin geciktimi cnm??

10 şubatta adet olmuştum 9 gün sürüyor. Normalde 1 hafta geç oluyorum ..yani adet olmam gerekiyordu

Kesin hamilesiniz bence..bendede ayni sey olmustu..mesela silik bile ciksa kesin hamile olumurmus ama diyelim silik cikti bikac gun sonra negatif cikti o arada cocuk farkinda olmadan dusuyomus ..suan kesin hamilesiniz bence :)

Neden olmasın tabiki olabilir.
Bende gordum o silik çizgiyi inşallah hamilesindir:KK9:yarin koş sağlık ocagina

Kesin hamilesiniz bence..bendede ayni sey olmustu..mesela silik bile ciksa kesin hamile olumurmus ama diyelim silik cikti bikac gun sonra negatif cikti o arada cocuk farkinda olmadan dusuyomus ..suan kesin hamilesiniz bence :)

Neden olmasın tabiki olabilir.
Bende gordum o silik çizgiyi inşallah hamilesindir:KK9:yarin koş sağlık ocagina

Ağzınızdan Bala damlıyor arkadaşlar :) ben ümitsizdim ama arkadasin israriyla kana verdim yarın sonuç çıkacak ama inşallah pozitiftir. .2 test yaptım ikisi de silik çıktı. .inşallah yarın güzel haberler veririm size

amin canım inşallah. .bir tane düşük olunca tedirginlikte oluyor. .

Hadi inşallah..ilk 1 dk içerisinde pembelesti silikte olsa..inşallah yarın pozitif sonuç alırım. .

inşallah arkadaşlar dua edin bizim için. .mucizem gelmiş olsun

Bende de ayni cikmisti , hayirli olsun İnsallah..

Canım daha önceki 2 hamileliğim de dayanamayıp erken test yapmıştık ve böyle silik çıkmıştı ve bu hafta yine yaptık ve yine aynı çıktı Rabbim in izniyle hamileyiz canım

Hamilesin canim bebek küçük olunca yani hormonlar artmadan silik çıkıyor benimde silikti hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun islh

Hamilesin canim bebek küçük olunca yani hormonlar artmadan silik çıkıyor benimde silikti hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun islh
Amin canım inşallah yarın bende pozitifi görürüm dua et benim için. .1 düşük olunca korku da oluyor. .inşallah varsa Sayet sağlıkla kucağıma almak nasip olsun

Back
X