SİLİK GEBELİK TESTİ ACİL!!!!

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebeğimiz olmadı agustosta tüp bebek denedik tuttu ama kalp atışını duyamadık..bugün 2 kez test yaptım ve silik çıktı..sizce hamilelik olabilir mi..hem de doğal :)

Gozunaydin hayrli olsun bendede aynısı ckmsti

Kızlar ya brnimkiler dün 2 tane yaptım silik di bugün başka marka yaptım varla yok arasi

Eklentiler

• 20160411_081804.webp
    20160411_081804.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 349
  • 20160411_125027.webp
    20160411_125027.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 380
Cnm dün kan verdim 61 çıktı son adet tarihimden 5 hafta 6 gün geçti çok düşük olması korkuttu beni inşallah bi sıkıntı yoktur doktora gidicez randevu alip

Umarim gec dollenmedir. Bak benimde adetlerim duzensizdi. Son adet tarihine gore 5+1ken ogrendigimde degerim 8di sadece. Ve doktorum 3 haftalik bir gebelik dedi. Cunku yumurtanin atilmasi dollenip yerlesmesi ve beta hcg salgilamasi 3 haftayi buluyordu ve biz cok erken kesfetmistik gebeligi. Simdi sukurler olsun 11. Haftada duzenli ilerliyoruz. Gonlunu ferah tut cnm benim.

Umarim gec dollenmedir. Bak benimde adetlerim duzensizdi. Son adet tarihine gore 5+1ken ogrendigimde degerim 8di sadece. Ve doktorum 3 haftalik bir gebelik dedi. Cunku yumurtanin atilmasi dollenip yerlesmesi ve beta hcg salgilamasi 3 haftayi buluyordu ve biz cok erken kesfetmistik gebeligi. Simdi sukurler olsun 11. Haftada duzenli ilerliyoruz. Gonlunu ferah tut cnm benim.
Allah razı olsun canm içimi ferqhlattin inşallah öyledir hayirlisiyla

Ay böyle hamilelik haberleri alınca ne kadar mutlu oluyorum... İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :KK17::oops:

Sizce bu ne demek hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• IMG-20160423-WA0002.webp
    IMG-20160423-WA0002.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 388
teşşekür ederim İnşallah öyleyimdir,herkez öyle diyor fakat adetim düzensiz olduğu içinde beklememi söyleyenler olmamış olma ihtimalinde var diyorlar şaşırdım kaldım . :KK43:

teşşekür ederim İnşallah öyleyimdir,herkez öyle diyor fakat adetim düzensiz olduğu içinde beklememi söyleyenler olmamış olma ihtimalinde var diyorlar şaşırdım kaldım . :KK43:

Bence hamilesin cnm bende bundan da silikti emin olabilirsin. Benimde 40 gunde veya 2 ayda bir olurdum. 3 haftalıktı ogrendıgım

Arkadaşlar 4 yıllık evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebeğimiz olmadı agustosta tüp bebek denedik tuttu ama kalp atışını duyamadık..bugün 2 kez test yaptım ve silik çıktı..sizce hamilelik olabilir mi..hem de doğal :)
Hayırlı olsun :)) benimde aynen böyle çıkmıştı :)

Back
X