- 26 Ocak 2014
- 134
- 33
- 48
- Konu Sahibi MEVANURRRR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. .Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip eylesin..Gozunaydin hayrli olsun bendede aynısı ckmsti
Teşekkür ederim. .Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip eylesin..
Kızlar ya brnimkiler dün 2 tane yaptım silik di bugün başka marka yaptım varla yok arasi
Cnm dün kan verdim 61 çıktı son adet tarihimden 5 hafta 6 gün geçti çok düşük olması korkuttu beni inşallah bi sıkıntı yoktur doktora gidicez randevu alipCanimmm umitlendirmek istemem ama bende de ayni boyleydi ilk ogrendigimde![]()
Cnm dün kan verdim 61 çıktı son adet tarihimden 5 hafta 6 gün geçti çok düşük olması korkuttu beni inşallah bi sıkıntı yoktur doktora gidicez randevu alip
Allah razı olsun canm içimi ferqhlattin inşallah öyledir hayirlisiylaUmarim gec dollenmedir. Bak benimde adetlerim duzensizdi. Son adet tarihine gore 5+1ken ogrendigimde degerim 8di sadece. Ve doktorum 3 haftalik bir gebelik dedi. Cunku yumurtanin atilmasi dollenip yerlesmesi ve beta hcg salgilamasi 3 haftayi buluyordu ve biz cok erken kesfetmistik gebeligi. Simdi sukurler olsun 11. Haftada duzenli ilerliyoruz. Gonlunu ferah tut cnm benim.
teşşekür ederim İnşallah öyleyimdir,herkez öyle diyor fakat adetim düzensiz olduğu içinde beklememi söyleyenler olmamış olma ihtimalinde var diyorlar şaşırdım kaldım .![]()
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun :)) benimde aynen böyle çıkmıştı :)
Bencede var canım kan testiyle emin olursunuz :)teşşekür ederim İnşallah öyleyimdir,herkez öyle diyor fakat adetim düzensiz olduğu içinde beklememi söyleyenler olmamış olma ihtimalinde var diyorlar şaşırdım kaldım .![]()