silik gebelik testi sonucu

porx

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
34
4
6
26
hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim gebelik tedavisi görüyorum ovulasyon iğnesi oldum 3hafta önce adetime 6 gün kala prodoktor gebelik testi yaptım silik çıktı sonra başka bir marka testinide yaptım negatif gebelik testide yaptım negatif kan testide yaptım negatif adetim 2 gün gecikti neden böyle oldu acaba yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20221219_133224_285.webp
    IMG_20221219_133224_285.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 246
hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim gebelik tedavisi görüyorum ovulasyon iğnesi oldum 3hafta önce adetime 6 gün kala prodoktor gebelik testi yaptım silik çıktı sonra başka bir marka testinide yaptım negatif gebelik testide yaptım negatif kan testide yaptım negatif adetim 2 gün gecikti neden böyle oldu acaba yardımcı olurmusunuz
Çünkü prodoctor yalancı pozitif çıkarıyor Allah bildiği gibi yapsın onları 🤬 bende de pozitif çıkartı arkasından regl oldum

cok heveslendim 3 gündür de gecikiyorum ne düşüncem bilmiyorum
Stres olmuş olabilirsiniz bide mevsim değişikliği olabilir. 1 haftayı doldurun bakalım eğer hala olmazsanız doktora gidin geç döllenmeye vs olabilir de çünkü

Arkadaşlar idrar testi yaptım. Pozitif mi görülüyor yoksa göz yanılsaması mı ?
IMG20221219144536.webp

çok çok silik bir çizgi var. ama kuruma çizgiside olabilir yada bazen idrarı fazla damlatıncada böyle çizgiler çıkabiliyor. niyetim sizi üzmek değil. ne kadar süre beklettiniz testi

Arkadaşlar idrar testi yaptım. Pozitif mi görülüyor yoksa göz yanılsaması mı ?
Eki Görüntüle 3178928
Benimde böyle cikti dun ama ilk on dakika da tek çizgiydi evde biraktim ciktim ise geldim aksam bi baktim boyle ikinci cizgi cikmis internetten baktim buharlasmadan kuruduktan sonra kuruma cizgisi filandir ilk on dakika dışında ciktiysa negatiftir diye cok uzuldum bilmiyorum 😔10 aralik yumurtlama pik gunumdu 11 de yumurtlama çıkmıştı ovolasyon ama bilemedim bi de ben iki tane yapmistim bi gun oncekide ilk bes dakikada isik tutunca ikinci cizgi hafif pembelik vardi ama dun yaptigim testte saatler sonra çıktı anlam veremedim umudumu kestim yoktur dedim yine olmadi sanirim😔saatler sonra 2.ince cizgi cikan dunku testim asagida ekledim.belkide sadece ben uyduruyorum yok belkide bilmiyorum ama cok uzuluyorum artik😔

Eklentiler

• IMG_20221220_185137.webp
    IMG_20221220_185137.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG_20221220_192126.webp
    IMG_20221220_192126.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 182
Benimde böyle cikti dun ama ilk on dakika da tek çizgiydi evde biraktim ciktim ise geldim aksam bi baktim boyle ikinci cizgi cikmis internetten baktim buharlasmadan kuruduktan sonra kuruma cizgisi filandir ilk on dakika dışında ciktiysa negatiftir diye cok uzuldum bilmiyorum 😔10 aralik yumurtlama pik gunumdu 11 de yumurtlama çıkmıştı ovolasyon ama bilemedim bi de ben iki tane yapmistim bi gun oncekide ilk bes dakikada isik tutunca ikinci cizgi hafif pembelik vardi ama dun yaptigim testte saatler sonra çıktı anlam veremedim umudumu kestim yoktur dedim yine olmadi sanirim😔saatler sonra 2.ince cizgi cikan dunku testim asagida ekledim.belkide sadece ben uyduruyorum yok belkide bilmiyorum ama cok uzuluyorum artik😔
Ben bugün testi tekrarladım tek çizgi çıktı. 4 gün var 😔 belim ağrıyor adet olacakmışım gibi

Back
X