Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Bu test pozitif görünüyor
İnşallah öyledir çok umutluyum bu ay ama hayırlısı olsun teşekkür ederimBu test pozitif görünüyor
3 damla yaptım ama neden böyle oldu anlamadımİdarri üç damladan fazla damlatmayin
Benimde ilk testim böyleydi hamilesin canım üstte ki testte öyleydi yarın sağlık ocağında hemen kan ver ve doktoruna git ben geç kaldım ve kullanmam gereken iğneleri geç kullandım bebeğimi 8 haftalık kaybettim lütfen geciktirmeyinİnşallah öyledir çok umutluyum bu ay ama hayırlısı olsun teşekkür ederim![]()
işikli bir ortamda çekin karanlikda belli olmuyor pek
Bu bozuk zaten test garip
Yaaaaaa çok üzgünüm çok geçmiş olsun. İnşallah benimde bebeğim vardır. Yarın olmasada öbür gün mutlaka kan vericem buraya da yazarım sonucumu. Mesajın ve Ilgın için çok teşekkür ederimBenimde ilk testim böyleydi hamilesin canım üstte ki testte öyleydi yarın sağlık ocağında hemen kan ver ve doktoruna git ben geç kaldım ve kullanmam gereken iğneleri geç kullandım bebeğimi 8 haftalık kaybettim lütfen geciktirmeyin
Canım attım onları ama çöpe yarın birdaha yaparım atarım buraya daişikli bir ortamda çekin karanlikda belli olmuyor pek
Yani adete 7 gün varken test yapmanız sizi yanıltabilir. Daha sağlıklı sonuç için adete 1 gün varken yada bat gübü yapılmalı bu testler. Boşa stresSizce gebelik varmı yardımcı olur musunuz adetime 7 gün var ve göğüslerim yaklaşık 2 haftadır ağrıyor![]()
Canım bence sen hamilesin 2 gün bekle tekrar testi yenileBugün sabah 3. İdrarimla yaptım ama coooookkk silik baya silik beklemekten başka çare yok adetime 6 gün kaldı ama adet olacakmisim gibi sancı giriyor sol kasigima oda rahimimin içine vuruyor inşallah adet olmam![]()