- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Canm bakarmisin sonucum çıkmış 36.9normalmi adete birgün kala kimyasal minyoksa düşük sanki degerim
çok güzel değerin
benımkide adet günü 52 idi kızım şimdi 13 yaşında çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bakarmisin sonucum çıkmış 36.9normalmi adete birgün kala kimyasal minyoksa düşük sanki degerim
Anladım canm gebeliğin devam ettimi yani2 şer gün arayla kan vermeye devam edin bi kaç kez daha artış düzenli ise normal gebeliktir.. geç döllenme olabilir. Benim adet günümde 47 çıkmıştı..
Gercektenmi insaallh canm ya korkuyorumçok güzel değerin
benımkide adet günü 52 idi kızım şimdi 13 yaşında çok şükür
Gercektenmi insaallh canm ya korkuyorum
Evet şu anki gebeliğimde böyle çıkmıştı 15. Haftaya yetiştik çok şükür.. hayırlısı olsun hakkınızda inşallah vardır bebişiniz ve sağlıklıdırAnladım canm gebeliğin devam ettimi yani
Amin canm ya inşaallah dua et lütfen gebesin kabul olurEvet şu anki gebeliğimde böyle çıkmıştı 15. Haftaya yetiştik çok şükür.. hayırlısı olsun hakkınızda inşallah vardır bebişiniz ve sağlıklıdır![]()
İnsaallh canm sagolkorkma allahın izniyle güzel sonuçlanır
bol bol dua et ,
hayır değilimVar canm bakıyorum henüz düşmedi belki yarın düşer sonuç sen gebemisin suan
Merabalar adetim 6 gün gecikti test yaptım biri sonradan çift çizgi olunca bi tane daha yaptım oda tek çizgi çıktı kafam çok karıştıKaç dakika da çıktı canım çiZgi
Arkadaşlar sizden cevap çıkmayınca gece acile gittim kan verdim her 110,84 cıktı yani pozitif adete 1 günkala sizce değer normal miBi fikri olan varmı acaba yardımcı olabilecek
Bata 1 gün varEki Görüntüle 2692717
Normal 2 gün sonra tekrarlayın yükselmeyı takıp edinArkadaşlar sizden cevap çıkmayınca gece acile gittim kan verdim her 110,84 cıktı yani pozitif adete 1 günkala sizce değer normal mi