- 22 Mart 2016
- 1.601
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Kedisssizzz
Bir saatte cıkar ozel hastanedeInsallah abla ya yarin vercm insallah ozel hastanede versm hemen cikarmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir saatte cıkar ozel hastanedeInsallah abla ya yarin vercm insallah ozel hastanede versm hemen cikarmi
Tamm abla cook sagolasinBir saatte cıkar ozel hastanede
Abla ovulasyon testide yaptim.onda da cikiyomusBir saatte cıkar ozel hastanede
Canım kesin bir bilgi yok bu konuda o yuzden sen normal gebelik testine bakAbla ovulasyon testide yaptim.onda da cikiyomus
Abla buda gebelik testim silik ciktiCanım kesin bir bilgi yok bu konuda o yuzden sen normal gebelik testine bak
Abla buda gebelik testim silik cikti
Abla kan sonucum cikti hamileyim❤Eger cizgi ilk 5-10 dkda ciktiysa var bence![]()
Oyy maşallah canım cok sevindim Rabbim kucagına almak nasıp eylesın banada dua et dusuk tehlikesi varAbla kan sonucum cikti hamileyim❤❤![]()
Tebrik ederim. Insallah saglikla kucagina alirsinAbla kan sonucum cikti hamileyim❤![]()
Insallah abla cook sagolasinTebrik ederim. Insallah saglikla kucagina alirsin
Oyy maşallah canım cok sevindim Rabbim kucagına almak nasıp eylesın banada dua et dusuk tehlikesi var
Insallah abla cook sagol❤Sende insallah bebegini kucagina almayi nasib eder yuce rabbim
![]()
Eger hemen ciktiysa var bence. Kan testi verin, kesin belli olurMerhaba kızlar benimde adetim 8 gün geçti test yaptım böyle çıktı var mı sizce bişey
Evet hemen çıktı canım ama kararsız kaldım cumartesi kan vericem inşallahEger hemen ciktiysa var bence. Kan testi verin, kesin belli olur
Hamile olabilirsin canım benimde öyleydi kan testim 62 çıktı hamileymişimKızlar adetim 13 gün geçti ama 15 gün önce frlanda kan değerlerim düşül çıktığı için kan ilaco verdi doktor oda adet gecikmesi yapar dedi bn test yaptım böylr silik çıktı acaba hamilemiym yoksa ilaçlardan mı böylr oldu