Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk dakikalarda çıktıysa gebelik var gibi görünüyorKızlar merhaba ben pcoluyum. Adetlerim düzensiz. Bugün öğlen bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde silik çizgi çıktı. İlk idrarla yapmadım olmayacağını düşünerek. Testime bakar mısınız hamilelik olabilir mi ?
Var gibi bebisKızlar merhaba ben pcoluyum. Adetlerim düzensiz. Bugün öğlen bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde silik çizgi çıktı. İlk idrarla yapmadım olmayacağını düşünerek. Testime bakar mısınız hamilelik olabilir mi ?
Var benimde böyle çıktı ilk idrarla bakın :)Kızlar merhaba ben pcoluyum. Adetlerim düzensiz. Bugün öğlen bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde silik çizgi çıktı. İlk idrarla yapmadım olmayacağını düşünerek. Testime bakar mısınız hamilelik olabilir mi ?
Silik çizgi görünüyor bende silik çizgiyle görmüştüm kan verin bence kan testinde hemen gösterirBende akşam test yaptım inanılmaz silik çizgi var yada bitek ben görüyorumm![]()
HamilemisinizzSilik çizgi görünüyor bende silik çizgiyle görmüştüm kan verin bence kan testinde hemen gösterir
Ben geçen ay düşük yaptım kesem bozuldugu için 6 haftalıktı simdi hala adet olmadım afeti bekliyorum bende erken gebelik testinde adetime 6 gün kala ögrenmiştim sonra kan verdim öyle ögrendikHamilemisinizz![]()
Çok geçmiş olsun umarım ikimizde pozitifizdirBen geçen ay düşük yaptım kesem bozuldugu için 6 haftalıktı simdi hala adet olmadım afeti bekliyorum bende erken gebelik testinde adetime 6 gün kala ögrenmiştim sonra kan verdim öyle ögrendik