Silik gebelik testi

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Kızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?

Eklentiler

• D2ABD250-6231-4C29-9138-C64F1CAC9512.webp
    D2ABD250-6231-4C29-9138-C64F1CAC9512.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.432
Kızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Aynen bende gördüm.
İnşallah pozitiftir.
Adetinize kaç gün var ?
Bir de sabah ilk idrarla yapın testi
Hatta idrarı 5 dk. bekletip öyle damlatın

Benim de erken gebelik testimde aynı şekilde silik çizgi çıktı. Ama birkaç gün sonra regl oldum. Bugün 3. günüm.

Benim bu gebeligimde de silik çizgi çıktı. Emin olamadım. Bence sağlık ocağında bir kan ver cnm. İnşallah vardır bebiş.

Cnm var gibi duruyor içini ferah tut istersen bir erkn gebelik testi yap onda varsa daha koyu çıkacaktır bnde de öyle olmustu sonra ona göre kan verrsinz

Merhaba benim böyle çıktığında kan testim negatif çıktı.adete 1 kala yapmıştım adet doneminde o çizgi çıkabiliyormus. Kan testi en garanti

Benim de böyle çıktı adete 3 gün var,ilk idrarla yapmadım sizce bebeğim benimle mi🥺

Eklentiler

• IMG-20220609-WA0134.webp
    IMG-20220609-WA0134.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 1.160
Kızlar bakar mısınız bu strip test ve ilk defa yapıyorum bu şekilde çıktı sizce bu test doğru mu yanlış mı asla çözemedim gecikme var beş günlük

Eklentiler

• IMG-20220610-WA0024.webp
    IMG-20220610-WA0024.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 795
Arkadaşlar erken gebelık testı ılk ıdrarlamı yapılmadı gerekıyor yoksa gün ıcınde yapsak dogru sonuç verır mı cevap verırsenız mutlu olurum

Kızlar bakar mısınız bu strip test ve ilk defa yapıyorum bu şekilde çıktı sizce bu test doğru mu yanlış mı asla çözemedim gecikme var beş günlük
Ya test bozuk yada idrari cok damlattiniz normal kaeet test ile yapsaniz cikar bu kdar gecikmeye

Sizce pozitif midir catlatma ignemin 12. Gunu

Eklentiler

• Snapchat-1457726685.webp
    Snapchat-1457726685.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 894
Gayet belli belki yumurtlama gününden eminseniz ondan 14 gün sonra adet olunur yani ona göre hesaplaya bilirsiniz kaç günün kaldığınız ama bide geç döllenme var yani pocluyum dediğiniz için ikinciye de yumurtlamis olma ihtimaliniz var ama siz tahmini adet gününü bekleyip yine çizgi çıkarsa kan verirsiniz en garantisi o

Arkadaşlar erken gebelık testı ılk ıdrarlamı yapılmadı gerekıyor yoksa gün ıcınde yapsak dogru sonuç verır mı cevap verırsenız mutlu olurum

eğer erken gebelik testini adetten 4-5 gün önce yapıyorsanız test ilk idrarla olması şart hcg oranı çok düşük olduğu için erken dönemde ama adetin gecikmesinden sonra yapıyorsanız fark edeceğini sanmıyorum çünkü zaten hcg oranı baya yükselmiştir

Back
X