Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben pcoluyum ve adetlerim düzensiz. Bugün bir gebelik testi yaptım bir iki dakika içinde bir silik çizgi çıktı. Bir bakar mısınız hamilelik olabilir mi?
Benim de testim aynısı çıktı iki gün arayla test yaptım yine silik çıktı ama şu an pembe lekelenmeler görüyorum sancım da hafif sen de ihmal etme kan değerine baktır yine
Benim de testim aynısı çıktı iki gün arayla test yaptım yine silik çıktı ama şu an pembe lekelenmeler görüyorum sancım da hafif sen de ihmal etme kan değerine baktır yine
10 üstünde olması gerek pozitif olması için benim 10 . 7 çıktı var dedi doktor ama 2 günde bir artıp artmadigini konrol etmek gerek ama ben düşük yapıyorum şu an tahminimce daha önce de yaşadım malesef
10 üstünde olması gerek pozitif olması için benim 10 . 7 çıktı var dedi doktor ama 2 günde bir artıp artmadigini konrol etmek gerek ama ben düşük yapıyorum şu an tahminimce daha önce de yaşadım malesef