- 15 Haziran 2022
- 45
- 5
- 16
- 21
- Konu Sahibi merhababengul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani silik bir şeyler görünüyor ama gölge değilse pozitif gibiMerhaba kizlar gebelik varmı yumurtlama üzerinden 12 gün geçti
Silikte olsa görünüyor ama bir iki gün sonra farklı bir marka ile denemenizi tavsiye ederimMerhaba kizlar gebelik varmı yumurtlama üzerinden 12 gün geçti
Ben göremedim sanki ne kadar var adetinize yakın tekrar yapın ya da gününüz geçinceMerhaba benim testime de bakar mısınız sizce çizgi var mı
Test markanız prodoctor mu yanlış çıkartıyor oMerhaba kizlar gebelik varmı yumurtlama üzerinden 12 gün geçti
3 gün kala yaptım bu testi yarın regl günümBen göremedim sanki ne kadar var adetinize yakın tekrar yapın ya da gününüz geçince
Yani silik bir şeyler görünüyor ama gölge değilse pozitif gibi
İki farkli markayla testi tekrarladim biri erken gebelik testi biri normal kaset testSilikte olsa görünüyor ama bir iki gün sonra farklı bir marka ile denemenizi tavsiye ederim![]()
Kaset test daha güvenilir onda da baya gözüküyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİki farkli markayla testi tekrarladim biri erken gebelik testi biri normal kaset test
Tebrik ederim bayağı belirginleşmis netleşmişİki farkli markayla testi tekrarladim biri erken gebelik testi biri normal kaset test
Hamileyim 3 buçuk haftalik kizlar cuma günü öğrendim Allah'ım isteyen herkese nasip etsinMerhaba kizlar gebelik varmı yumurtlama üzerinden 12 gün geçti
Gunceleme 3 bucuk haftalik hamileyim![]()