Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz geçmedi adetim 2 gün var daha yarın tekrarlayacağım ama ümitlendim çizgi görünce :)Bende gördüm cok ince,kac gününüz geçti.
İlk 5 dakika içinde gördüm hemen yarına test yapsam daha da belirgin olur mu acabaGördüm canım silik 2 gün sonra koyulaşabilir kaç dakkada fark ettin
Evet haklısınız yarın bir de ilk idrarla yapayım diyorum belki daha net görürüm:)Ben çok silik bi çizgi gördüm ama sadece buna bakarak hamilesin diyemeyiz 2 gün sonra testi tekrarla canım çizgi daha da belirginleşir
Olabilir şansını dene bakalım inş vardır at burayadaİlk 5 dakika içinde gördüm hemen yarına test yapsam daha da belirgin olur mu acaba
Tamamdır yarın atarım mutlaka inşallah vardırOlabilir şansını dene bakalım inş vardır at burayada![]()
InsAllah bebeğin seninledir,yarin tekrar yap ve en iyisi kan testi verip kesinlestir :)Henüz geçmedi adetim 2 gün var daha yarın tekrarlayacağım ama ümitlendim çizgi görünce :)
İnşallah çok teşekkür ederimInsAllah bebeğin seninledir,yarin tekrar yap ve en iyisi kan testi verip kesinlestir :)
Tamam bekliyorum inşTamamdır yarın atarım mutlaka inşallah vardır![]()
Haylet çizgi görünüyor canım inşallah vardır seninde hemen çıktımıArkadaşlar lütfen testime bakar mısınız çizgiyi görüyor musunuz gebelik var mı sizce ?
Evet benim de hemen çıktı :)Haylet çizgi görünüyor canım inşallah vardır seninde hemen çıktımı
Günün geçtimi benim daha 3 gübüm varEvet benim de hemen çıktı :)
Bence var :)Benimde böyle çıktı kızlar adete 3 gün var sizce var mı inanamıyorum çünkü tüp bebekle hamile kalabiliyordum
Benimde 2 günüm var sizin test de mi böyle çıktıGünün geçtimi benim daha 3 gübüm var
Benimde 2 günüm var sizin test de mi böyle çıktı
Evet tabi bende gördümİnşallah çok teşekkür ederimsizde gördünüz mü çizgiyi