Kaç dakika içerisinde çıktıEki Görüntüle 3214114
Benim böyle çıktı 3 gün var daha ama şoktayım 5 senedir istiyoruz 3 düşüğüm oldu ve ben tüp bebek yaptım hep inanamıyorum varsa şaka gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakika içerisinde çıktıEki Görüntüle 3214114
Benim böyle çıktı 3 gün var daha ama şoktayım 5 senedir istiyoruz 3 düşüğüm oldu ve ben tüp bebek yaptım hep inanamıyorum varsa şaka gibi
Canım damlatınca bi hafif karartı gibi gözüktü sonra bekledim o kırmızılık gidince böyle kaldıKaç dakika içerisinde çıktı
Yarın bir etken gebelik testiyle tekrarla derim ben inşallah vardırCanım damlatınca bi hafif karartı gibi gözüktü sonra bekledim o kırmızılık gidince böyle kaldı
İnşallah yaa gerçekten mucize olur. Sende yapıcak mısın yarınYarın bir etken gebelik testiyle tekrarla derim ben inşallah vardır![]()
Evet sabah tekrarlıcam bende :)İnşallah yaa gerçekten mucize olur. Sende yapıcak mısın yarın
Hayırlısı inşallah ne zamandır düşünürsun bebekEvet sabah tekrarlıcam bende :)
5 6 Aydır düşünüyorum bir kimyasal geçirdim şuan o yüzden de korkuyorum birazHayırlısı inşallah ne zamandır düşünürsun bebek
Hayırlısı inşallah benimde 3 düşüğüm var. 5 senedir istiyoruz ama olmadı henüz5 6 Aydır düşünüyorum bir kimyasal geçirdim şuan o yüzden de korkuyorum biraz
Bende de öyle oldu 7 8 kere test yaptım ama aynı bu gün adetimden 1 hafta gecdi şimdi iki çizgi kırmızi görünüyor bence bekle birazİlk 5 dakika içinde gördüm hemen yarına test yapsam daha da belirgin olur mu acaba
Çizgi görünür bayağıKızlar benimde böyle çıktı, artı med olduğu için güvenemiyorum