Silik gebelik testi

Kullanicic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
543
230
53
27
Arkadaşlar adetime 2 gün var 10 gün önce çatlamam oldu sadece çatlama gününü değerlendirdik bugün test yaptım ilk idrarım değildi böyle gölge gibi bi çizgi çıktı üstelik aşırı sinirlilik duygusallık hali var sizce hamile olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_20230615_201420.webp
    IMG_20230615_201420.webp
    11 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar adetime 2 gün var 10 gün önce çatlamam oldu sadece çatlama gününü değerlendirdik bugün test yaptım ilk idrarım değildi böyle gölge gibi bi çizgi çıktı üstelik aşırı sinirlilik duygusallık hali var sizce hamile olabilir miyim ?
Ben çizgiyi göremedim. Adet gününüzde olmazsanız ilk idrarla tekrar deneyin isterseniz

5 dakikadan sonra ki test güvenilir değil yarın sabah ilk idrarla tekrar et canım yada ovulasyon testin varmı evde

merak ettim erken gebelik testi sonucunuzu

Bilmiyorum ki dört saat içinde üç defa yaptım bir ilgisi olabilir mi üst üste yapmamla idrarda HCG toplanmamış olabilir mi ilk yaptığım testte iki çizgi net
Sen bunu en garanti sabah idrarında yapsaydın keşke ya en sağlıklısı öyle

Back
X