Silik gebelik testi

ozlemem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
2.660
5.124
358
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar.. Benim reglim 9 gün gecikti. Gebelik planladığım için tabi gecikmesinden itibaren test yapıyorum.

5 günlük gecikmeye kadar testlerde bişey çıkmadı. 5. Günden sonra silik şekilde çıkmaya başladı. Ama hep silik. Hala silik. Önceki gün aile hekimliğine kan verdim laboratuvarda bi sorun çıkmış sonucum çıkmadı. Bugün de kaset test yaptım o da silik.

Acaba kaset testte olması gereken nedir kaç günde koyulaşması gerekir. 4 veya 5 günde çok mu farketmesi gerekiyordu. Tabi geç döllenme olduğunu da unutmamak lazım. 5 günlük gecikmeye kadar hiçbişey çıkmamıştı testte.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Canım merhaba öncelikle umarım bebişin seninledir. Kaset testler erken gebelik testi gibi olmuyor biraz daha geç çıkarabilir. Ayrıca dediğin gibi geç döllenme olabilir. Eczaneden erken gebelik testi edinip tekrar yapabilirsin veya kan versen çok daha iyi 🌸

Canım merhaba öncelikle umarım bebişin seninledir. Kaset testler erken gebelik testi gibi olmuyor biraz daha geç çıkarabilir. Ayrıca dediğin gibi geç döllenme olabilir. Eczaneden erken gebelik testi edinip tekrar yapabilirsin veya kan versen çok daha iyi 🌸
Cevap verdiğin ve güzel dileklerin için sağol canım. Kan da verdim dediğin gibi ama bi aksilik oldu laboratuvarda. Yarın bi daha kan vericem bakalım. Hayırlısı artık, inşallah benimledir. Erken gebelik testi almadım hiç günüm baya geçtiği için öyle düşünmedim. Takıldığım konu testin koyulaşma durumu. 4-5 günde koyulaşması gerekmez miydi 😔 ona takılıyorum bir

Cevap verdiğin ve güzel dileklerin için sağol canım. Kan da verdim dediğin gibi ama bi aksilik oldu laboratuvarda. Yarın bi daha kan vericem bakalım. Hayırlısı artık, inşallah benimledir. Erken gebelik testi almadım hiç günüm baya geçtiği için öyle düşünmedim. Takıldığım konu testin koyulaşma durumu. 4-5 günde koyulaşması gerekmez miydi 😔 ona takılıyorum bir
Rica ederim canımmm. Biraz daha koyulaşması lazım gün geçtikçe evet. Bir gebelik var ama kimyasal mı normal mi onu öğrenmek için kan testi şart bir daha ver istersen 🙏🏻

Ben 2 yıllık evliyim bi ölü doğumum bi kimyasal gebeliğim var. 1 seneyi geçti en son kimyasalın üzerinden. Doktorlar bi sorun yok diyor ama bakalım

Back
X