Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var kan verinkızlar buna acil bakın nolur ben çok silik çizgi gördüm o yüzden inanamıyorum bizi bana akıl versin bende pcos var yumurtlamam hesaplanamıyor 44 gündür regl olmuyorum nimo erken gebelik testi böyle çıktı
testın ne marka? kacıncı dakıkada belırdı cızgi?kızlar buna acil bakın nolur ben çok silik çizgi gördüm o yüzden inanamıyorum bizi bana akıl versin bende pcos var yumurtlamam hesaplanamıyor 44 gündür regl olmuyorum nimo erken gebelik testi böyle çıktı
Nimo marka 5. Dk çıktı nu erken gebelik testi birde Artimed kaset test aldım o negatiftestın ne marka? kacıncı dakıkada belırdı cızgi?
Kasetler genelde ileri hafta gebelikte çıkıyor erken gebelik testi yapabilirsin sabah ilk idrarinla tekrarNimo marka 5. Dk çıktı nu erken gebelik testi birde Artimed kaset test aldım o negatif
İleri hafta derken anlamadım tamKasetler genelde ileri hafta gebelikte çıkıyor erken gebelik testi yapabilirsin sabah ilk idrarinla tekrar
Yani eğer bebek yeni olusmaya başlamışsa algılamıyor kaset testler erken gebelik testleri daha hassas oluyor kaset testler adet gecikmesinden 5 gün sonra falan çıkmaya başlıyor erken gebelik testi daha adet olmadan bile sonuç verebiliyorİleri hafta derken anlamadım tam
Var ben de gördümKızlar merhaba sizce var mı silik ve olsa görebiliyorum ben
Sizce ümitlenmeli miyim bilemedim bir test daha yaptım oda silik çıktıVar ben de gördüm
Sizce ümitlenmeli miyim bilemedim bir test daha yaptım oda silik çıktı
Evet üstüne görmüşsünüz hamilesiniz sanırım kan verin tebrik ederim bende pcosluyum 20 gün adet gecikmesinden sonra hamile kaldıgimi öğrendim :)Düzenli regli olmadığım için emin olamıyorum dün bi lekelenme gibi bişey oldu ama çok az bidaha gelen giden olmayınca acaba üstüne görmemi diye test yapmak istedim ve böyle çıkt
Bu arada nimo erken gebelik testine güvenmeyin yalancı pozitiflik veriyor prodoctor ile yapınEvet üstüne görmüşsünüz hamilesiniz sanırım kan verin tebrik ederim bende pcosluyum 20 gün adet gecikmesinden sonra hamile kaldıgimi öğrendim :)
Canım bende gördüm Silik çizgi ama yine de kan vermeden ümitlenme sonra üzücü oluyorSizce ümitlenmeli miyim bilemedim bir test daha yaptım oda silik çıktı
Pcos dediğiniz polikistik mi oluyor aynısı bende de var benimde 5 aydır düzenli geliyordu adetim 3 gün geçti test yaptım çok silik çıktı aynı testle yaptım bendekızlar buna acil bakın nolur ben çok silik çizgi gördüm o yüzden inanamıyorum bizi bana akıl versin bende pcos var yumurtlamam hesaplanamıyor 44 gündür regl olmuyorum nimo erken gebelik testi böyle çıktı