Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar buna acil bakın nolur ben çok silik çizgi gördüm o yüzden inanamıyorum bizi bana akıl versin bende pcos var yumurtlamam hesaplanamıyor 44 gündür regl olmuyorum nimo erken gebelik testi böyle çıktı
kızlar buna acil bakın nolur ben çok silik çizgi gördüm o yüzden inanamıyorum bizi bana akıl versin bende pcos var yumurtlamam hesaplanamıyor 44 gündür regl olmuyorum nimo erken gebelik testi böyle çıktı
Yani eğer bebek yeni olusmaya başlamışsa algılamıyor kaset testler erken gebelik testleri daha hassas oluyor kaset testler adet gecikmesinden 5 gün sonra falan çıkmaya başlıyor erken gebelik testi daha adet olmadan bile sonuç verebiliyor