- 18 Haziran 2022
- 7
- 8
- 6
- 28
- Konu Sahibi akskkskdkdkdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verin bı betayi görelim var gibi gözüküyorTeşekkürler![]()
Var galiba ama kan testi net sonuç tabikide hemen kan testi verin birde bu testi ilk kez gordum bende test aliyorumda bunu ne diyerek aldiniz acaba :)Eki Görüntüle 3085618 Beklenen adet gününde test yaptım. 5 dk olmadan böyle oldu. Sizce gebelik var mıdır?
Ovulasyon testinin yanında gelenlerden kullandım babyfastVar galiba ama kan testi net sonuç tabikide hemen kan testi verin birde bu testi ilk kez gordum bende test aliyorumda bunu ne diyerek aldiniz acaba :)
Evet var cnm hayrli olsnEki Görüntüle 3085618 Beklenen adet gününde test yaptım. 5 dk olmadan böyle oldu. Sizce gebelik var mıdır?
Aaa hamilesiiin çizgi baya belirginlesmis hayirli olsun canimOvulasyon testinin yanında gelenlerden kullandım babyfastDaha hastaneye gidemedim fakat testi tekrarladım şimdi böyle çıktı
Canım tebrik ederim hamilemisn ay çok sevindim yaBence var canim. Bende battan bir gun sonra yaptim benimki daha da silikti.
Ertesi gün akşam tekrar yaptim kopkoyu çıktı sonuç. Bugün kan verdim pozitif haberimi aldim.
Darısı başına![]()
Evet kuzum tesekkur ederim. Darısı sana. Bugün kan testiyle öğrendimCanım tebrik ederim hamilemisn ay çok sevindim ya
Maşallah gerçekten çok sevindim inş bnada dua edermisn hamilelerin duası kabul olur derler lütfenEvet kuzum tesekkur ederim. Darısı sana. Bugün kan testiyle öğrendim
Biliyorum canim ne kadar çok istediğini. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin elbette ederimMaşallah gerçekten çok sevindim inş bnada dua edermisn hamilelerin duası kabul olur derler lütfen![]()
Aynen öyle çok şükür bu günlerimize bebişlonla sana kocaman mutluluklar dilerimBiliyorum canim ne kadar çok istediğini. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin elbette ederimbiz hayalini bile kuramazken neleri atlattık biliyorsun sen☺ insallah bebeğinde sana mucizeyle gelir.
Merhaba hayırlı olsun inşallah gebeliğinizOvulasyon testinin yanında gelenlerden kullandım babyfastDaha hastaneye gidemedim fakat testi tekrarladım şimdi böyle çıktı
Merhaba teşekkür ederiimMerhaba hayırlı olsun inşallah gebeliğiniz
Belirtileriniz neydi. Neler hissettiniz. Bende de gecikme var ve pelvik kemiklerim ağrıyor. Bacaklarımin içi kaşınıyor. Hasta olacak gibi hafif sancım var ama olmadı da