- 1 Eylül 2022
- 75
- 22
- 8
- 28
- Konu Sahibi damlaaltan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet dun yaptigim test biraz silik var gibi sankibu hamilelik testi mi?
Evet silik var sabah ilk idrarla yaparsan daha net belli olur belkisilik cizgi var mi bana mi oyle geliyor?![]()
yok balımsilik cizgi var mi bana mi oyle geliyor?![]()
ben göremedim ama emin değilseniz tekrarlayın benceP
evet dun yaptigim test biraz silik var gibi sanki
Galiba yok canim ya dayanamadim bir tane daha yaptim hic cikmadi bunda direk cikmisti fotoda net degil ama baya vardiEvet silik var sabah ilk idrarla yaparsan daha net belli olur belki
Yeni bir test yaptim malesef yokmusyok balım
Tekrarladim ama cikmadi halbu ki bunda vardi yani fotoda net degil biraz gec cektigim icin kurudu ilk hali cok nettiben göremedim ama emin değilseniz tekrarlayın bence
Aslinda cok netti fotoyu gec cektim esimde direk gordu ama bir tane daha yaptim yoktuSilik var ama kurumus ondan kaynakli var. Kendinizi uzmeyin.
testten kaynaklidir ozaman. olsaydi diger testtede cikardi. Hem varsa bile yeniyken testler yaniltici olur. biraz daha bekle test icin. Umarim gonlune gore olur. Yipratma kendini.Geciyor inanin.Bu sureclerde geciyorAslinda cok netti fotoyu gec cektim esimde direk gordu ama bir tane daha yaptim yoktuuzulmemek elde degil her ay bu negatiflik bitirdi beni
Bir kaç gün daha bekle sonra tekrarla testiGaliba yok canim ya dayanamadim bir tane daha yaptim hic cikmadi bunda direk cikmisti fotoda net degil ama baya vardi![]()
InsAllahtestten kaynaklidir ozaman. olsaydi diger testtede cikardi. Hem varsa bile yeniyken testler yaniltici olur. biraz daha bekle test icin. Umarim gonlune gore olur. Yipratma kendini.Geciyor inanin.Bu sureclerde geciyor
Oyle yapacagim dua edin cok yiprandim gercektenBir kaç gün daha bekle sonra tekrarla testi![]()
Dualarım seninleOyle yapacagim dua edin cok yiprandim gercekten![]()
Beklemek herzaman zordur. Sonu guzel olsun yeterki . Sabret.InsAllahgercekten son aylarda yaslandim stresten asiiri yiprandim nasip olmuyor ne kürler denedim dualar ediyorum ovulasyon testi doktor kontrolleri ama olmuyor cok zormus
![]()
o zaman yoktur üzülmeyin lütfenTekrarladim ama cikmadi halbu ki bunda vardi yani fotoda net degil biraz gec cektigim icin kurudu ilk hali cok netti![]()