Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinizMerhabaa arkdaşlar. Reglime 2 gün kala böyle çıktı adet olacakmış gibi kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim var yorumlarmısınız nolurEki Görüntüle 3598120
Heal point erken gebelik testi yaptım düne göre daha koyu çıktıMerhaba testin markası nedir bide umarım vardırben kızıma reglime 4 gün kala kaset testte öğrenmiştim olma ihtimali yüksek
Aminn inşallah kan testi vereceğim bugünHamilesiniz
Hamilesiniz ama netleştirmek ve içinizi rahatlatmak için kan verin gözünüz aydınMerhabaa arkdaşlar. Reglime 2 gün kala böyle çıktı adet olacakmış gibi kasık ağrım ve gögüs hassasiyetim var yorumlarmısınız nolurEki Görüntüle 3598120
Böyle şeyler duymak çok heyecanlı gideceğim bugünHamilesiniz ama netleştirmek ve içinizi rahatlatmak için kan verin gözünüz aydın
Evet sizde de var görünüyor gözünüz aydın kan verin inşallah netleşirKızlar benimde de adete 4 gün kala yaptım az önce days doctor belirti olarak göğüsümde şişkinlik ve kasık ağrısı var dün gündüz de iç çamaşırımda nokta kadar bı leke gördüm devamı gelmedi sizce var mıdır test mi yaniltiyordur Eki Görüntüle 3598139
Ayy inşallah vardır dua edin lutfen test yaniltmis olmasınEvet sizde de var görünüyor gözünüz aydın kan verin inşallah netleşir
Evet verdim hamileymişimEvet sizde de var görünüyor gözünüz aydın kan verin inşallah netleşir
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla alın kucağınızaEvet verdim hamileymişim![]()
69,4 çıktı regli olmama 2 gün var dahaaHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla alın kucağınızakaç çıktı beta değeriniz acaba?
Anladım69,4 çıktı regli olmama 2 gün var dahaa
İnşallah test doğrudur rabbim gönlünüze göre versin inşallahAyy inşallah vardır dua edin lutfen test yaniltmis olmasın
Yaaaa gözünüz aydın sağlıkla kucağına al inşallahEvet verdim hamileymişim![]()
Daha çok küçük sağlıkla gelişsin inşallah bende dün bebegimi kaybettim ama böyle güzel haberler gördükçe çok mutlu oluyorum69,4 çıktı regli olmama 2 gün var dahaa
Aminn insallahh isteyen herkesin olurrrAnladımtekrar hayırlısı olsun inşallah
darısı başımıza
![]()
Daha çok küçük sağlıkla gelişsin inşallah bende dün bebegimi kaybettim ama böyle güzel haberler gördükçe
Aminnn çok teşekkür ederimmYaaaa gözünüz aydın sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Çok üzüldüm başınız sağolsun Allah gönlünüze göre versin en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhAminnn çok teşekkür ederimm