Silik ikinci çizgi

esrakar61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
19
9
1
32
Merhabalar kafam cok karısık.. ben klomen+catlatma iğnesi+prestron tedavisi oldum bu ay ve suan catlatma iğnesi 13. Gün bu testi yaptım. Reglıme daha 3 gün var ve erken gebelık testı degıldı ama böyle cıkınca acaba dedim ılıga tuttugumda ıkıncı cızgı gozukuyot daha net ama bilemedım yinede sizce ikinci cizgi varmı?

Eklentiler

• 4DF3F2C6-91DD-40FF-AC3E-08B847774A25.webp
    4DF3F2C6-91DD-40FF-AC3E-08B847774A25.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 198
Merhabalar kafam cok karısık.. ben klomen+catlatma iğnesi+prestron tedavisi oldum bu ay ve suan catlatma iğnesi 13. Gün bu testi yaptım. Reglıme daha 3 gün var ve erken gebelık testı degıldı ama böyle cıkınca acaba dedim ılıga tuttugumda ıkıncı cızgı gozukuyot daha net ama bilemedım yinede sizce ikinci cizgi varmı?
Test bozuk mu acaba c çizgisi de belirmemiş ki. Tekrarlayın isterseniz testi

Test bozuk gibi geldi bana belli değil hiç kontrol çizgisi bile

Bence yarın sabah bı test daha yapın bu testte bı sorun var ama bana da sonuç olarak pozitif gibi geldi

Bence yarın sabah bı test daha yapın bu testte bı sorun var ama bana da sonuç olarak pozitif gibi geldi
Oyle yapıcam sanırım bakalım ama bende catlatma ıgnesının 10. Günü ıc camasırıma kahverengı bi leke geldi yerlesme kanaması dıyolarmıs ilk defa yasadım

Test bozuk yeniden yapın testi

Back
X