- 20 Mayıs 2022
- 159
- 70
- 48
- 27
- Konu Sahibi Ciceksikiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermeye gidin bence bendede böyle silik çıkmıştı ilkKızlar selam bebetime test yaptım 2 tane ilk 5 ile 10 dk arasında çıktı ama bu testi yapıp yanilan var mı lütfen yazınnn
Bebetime miydi sizindeKan vermeye gidin bence bendede böyle silik çıkmıştı ilk
İnşallah bakalım başka marka denicem bideBebe time bilmiyorum canım yurtdışında yok böyle kaset testler 1 kere türkiyede Miratech yapmıştım oda negatifdi doğruydu yanıltıcı bişi görmedim .. ama senin testin pozitif benim gözümde![]()
Kaç gün gecikme ile böyle çıktı?Kızlar selam bebetime test yaptım 2 tane ilk 5 ile 10 dk arasında çıktı ama bu testi yapıp yanilan var mı lütfen yazınnn
4 gün varKaç gün gecikme ile böyle çıktı?
aaa süper o zaman koyulaşabilir bekleyin4 gün var
Gecikmedi4 gün var
Erken gebelik de yaptım ondada silik ciktiaaa süper o zaman koyulaşabilir bekleyinama tavsiyem gecikme olmadan kan vermeyin çok strese sokuyır insanı
Adetin gectimi ki acaba ? Eğer geçmediyse yapmayın bence düşük değerle öğrenince insan endişeye kapılıyor kimyasalmı diye felan.. hayırlısı. Olsnİnşallah bakalım başka marka denicem bide
4 gün varAdetin gectimi ki acaba ? Eğer geçmediyse yapmayın bence düşük değerle öğrenince insan endişeye kapılıyor kimyasalmı diye felan.. hayırlısı. Olsn
4 gün var
Bence erken geçmesini beklesen daha net olur o açıdan4 gün var
İlki normal diğeri erken gebelikSilik çizgi var ama bilemedim canım. Bence var gibi duruyor adet günü yapsan belki koyulaşmış olcak varsa erken gebelik testi mi bu acaba? Onlar daha hassas olduğundan çizgi çıkıyorumarım vardır
Anladım hayırlısı olsunİlki normal diğeri erken gebelik
Hiç hatırlamıyorum ki ya 2 sene oldu ama resmini koyayımBebetime miydi sizinde
Teşekkür ederim 3 farklı marka denedim 3 de silik çıktı artık inanıyorum galiba adetimi beklicem yine deHiç hatırlamıyorum ki ya 2 sene oldu ama resmini koyayım
Ben adete 6 gün kala böyle öğrenmiştim:) test bebetime değildi ama silikti bu şekilde:) şimdi 22 haftalık4 gün var