Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba adetim 4 gün var bu sabah yaptığım erken testteki bu şekilde 2. çizgi silik çıktı. İlk defa böyle oluyor. Bir tane daha yaptim yine aynı şekilde. Sizce gebelik var mıdır?
Merhaba adetim 4 gün var bu sabah yaptığım erken testteki bu şekilde 2. çizgi silik çıktı. İlk defa böyle oluyor. Bir tane daha yaptim yine aynı şekilde. Sizce gebelik var mıdır?
Malesef gidemedim. Yurtdisinda yaşıyorum. Bulunduğum yerdeki doktorlar tatile gitmiş haftaya geleceklermis. Ben de yarın yine bir test yapmayı düşünüyorum. Bakalım. İlk gebeliğim 2 aylık kalbi durduğu için kürtajla sonlandı umarim bu kez sağlıklı bir bebektir
Testin dağılmış. Elinde varsa 1 tane daha yap. Ama 3 damla tek damlat. Bide şuanki testini biraz suyun altına tut çizgi varsa belli olur sonra buraya at.