silik test, hamilelik var mı?

Ayyyyy çoook mutlu olurum inanki :) aylardır bekliyorum dört gözle.. Mart ayında bebeğimi kaybettim..
kıyamam canım benim allah sabrını versin. düşük falan mı yapmıştın. rabbim bi daha yaşatmasın

aynen canım moralini yüksek tutman çok önemli inş. hamişsindir rabbim kucağınada almayı nasip eder.:)
:D sağol canımm :) uyuyamamda şimdi bennn sabah olmaz bugün.. Senin bebeğinde kocaman olmuş kuzum,, dilerim sağlıkla kucağına alırsın

:D sağol canımm :) uyuyamamda şimdi bennn sabah olmaz bugün.. Senin bebeğinde kocaman olmuş kuzum,, dilerim sağlıkla kucağına alırsın
amin canım amin inş. bende tedaviden sonra bebişime kavuşabildim çok uzun sürdü sayılmaz ama yine de psikolojik olarak etkilenmiştim ya olmazsa falan diye ama çok şükür rabbim aratmadı:)

Benimde çok başıma geldi cnm gözle görülür şekilde pembe ikinci çizgi ama sonuç negatif hatta bikeresinde kıpkırmızı iki çizgiıktı ama sonuç negatif doktor bile inanamadı yani 1.5 senedir okadar çok test harcadımki anlatamam inşallah seninki pozitifdir

Benimde çok başıma geldi cnm gözle görülür şekilde pembe ikinci çizgi ama sonuç negatif hatta bikeresinde kıpkırmızı iki çizgiıktı ama sonuç negatif doktor bile inanamadı yani 1.5 senedir okadar çok test harcadımki anlatamam inşallah seninki pozitifdir

İyi geceler kızlar,, bu akşam üstü yaptığım testi paylaşmak istedim. Klomen ve pregynl kullandım ve 14. günümdeyim. Yorumlarınızı bekliyorummm

resmi göremedm ama benimde 2.çizgi silik çıkmıştı :)

canımmmmmmmmmmmmmmm bak yaaa nasıl sevindim nasıl mutlu oldum hadi inşallah hayırlısı olsun bu sefer bekliyorum haberini :)

İki ayri marka test yaptım yaptıktan 1 saat sonra ikinci çizgi aşırı silik çikıyor.20 dk sonra geçersiz diyorlar ama var mı bu durumu yaşayanlar?adete 1 hafta var çok sabırsızım

Back
X