Silik test negatif kan ve yine hayal kırıklığı

derinderin3525

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2024
90
14
3
23
Days doctor erken gebelik testi markası silik çıktı dün yumurtlamanın 10. Günü bugün acilde kan verdim 0.100

Eklentiler

• IMG_20240720_132536.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 211
  • Screenshot_2024-07-20-13-00-54-30_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 194
Days doctor erken gebelik testi markası silik çıktı dün yumurtlamanın 10. Günü bugün acilde kan verdim 0.100
Aslında hiç test yapmadan direk kan vereceksin de işte insan dayanamıyor ben adetime 8 gün çok silik bir çizgi gördüm predictor early erken gebelik testinde 7 gün kala hiç bilmediğim bir markanın erken gebelik testinde hiçbişey görmedim bütün umudum gitti mesela şuan 6 gün var testim de yok almayacağımda günüm geçene kadar çünkü yoruldum artık ya en sağlıklısı kan vermek hiç test yapmadan gerçekten günün mü geçmişti

ben artık o kadar cok silik test gördüm ki hangisi yalancı pozitif bu konuda prof oldum sanırım. ve direkt gözle bakıldığında zorlamadan görürsem kan vericem diye kendime söz verdim. esim bile sen artık hayal görmeye falan başladın falan diyordu. kendi pozitif gebelik testimi gördüğümde bile esimi, arkadasimi görüntülü arayıp onay aldım pozitif dimi diye. psikoloji kalmadı valla.

Hiç bir zaman tek testle kan verme canım farklı markalar ilede test et hepsinde varsa zaten hepsinde çıkar ben artimedle denedim çıktı ama emin olamadım3 farklı marka ile daha yaptım onlarda pozitif olunca öyle kan verdim ama halen test bozukdur diyorum burada kızlar pozitf dedi öyle verdim kani yani

4
4 test yaptıö hepsi pozitif çıktı baya çizgi var yani kanda 0.6 çıktı yani testler hiç güvenilir değil hızlı gebelik testi özellikle

Belki geç yumurtlamadır yine de kötü düşünmeyelim. Adetin geçmesini bekle bence ona göre gecikirsen tekrar kan ver belki yükselir :/

Belki geç yumurtlamadır yine de kötü düşünmeyelim. Adetin geçmesini bekle bence ona göre gecikirsen tekrar kan ver belki yükselir :/
Adeti geçeli 15-16 gün oldu düzensiz zaten o yüzden kadın hastalıklarına randevu aldım en azından söktürücü kullanırım

Mrb 45 günü geçiktir adet olmuyorum bende bugün days doctor erken gebelik testi aldım we ilk damlattıgım anda koyulaştı zaten bu teste göre hamileyim ama 4 5 senedir hamile kalamıyodum sayfalarda bu testi arastırıyorum güwenilir degilmis sanırımbu testte hamile cıkıp kanda gebelik olmayanda warmış okumuştum yarın sabah normal gebelik testi yapıcam bende

Eklentiler

• 20240813_140113.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 105
Sağlıkla gelsin inşallah hamilesiniz galiba test koyu çıkmış baya

Ewet hamileymişim biraz geç gördüm mesajınızı ama
9 hafta 3 günlük şu an hiç ummadığımız anda geldi miniğimiz allah isteyen herkese nasip etsin inş hamile kalmak isteyenler umudunuzu kaybetmeyin kaç doktor dolaştık biz 3 4 senedir 7 senelik ewliyiz özelde ne yaparsanız yapın olmaz illa tüp bebek bile dendi bize ew işimiz wardı ew yaptırcaktık bu sene eşimle kararlaştırmıştık bile ew işinden sonra hiç oraya buraya gidip gelmekle ugraşmayalım tüp bbek yaptıralım direk diye korunmuyodum zaten olmuyo diye weee tüp bebeğe karar werdikten sonra hiç aklımızdan geçmediği zaman geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…