- 1 Ekim 2020
- 28
- 19
- 38
- 30
- Konu Sahibi Yenibiruya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmini paylaşır mısın canimMerhaba kızlar bugün reglim 2 gün geçti ve test yaptım 3 dk içinde ikinci çizgi silik belirdi sizce pozitif mi böyle bisey yaşayan oldu mu?
Paylaştım canımResmini paylaşır mısın canim
Yaa inşallah çok tsk ederimPozitif tabi ki çok belli hayırlı olsun
Canım bildiğin pozitif bu test,ilk beş dakika içinde çıkınca sonuç doğrudur tebriklerPaylaştım canım
Çok tsk ederim canmmCanım bildiğin pozitif bu test,ilk beş dakika içinde çıkınca sonuç doğrudur tebrikler
Sabah hemen kan verdim bakalim akşam dört gibi çıkar dedilerSilik değil aslnda gayet net . Kan testi yaptır muhakkakinşallah bebişin seninledier
![]()
Kesinlikle . Şimdilerde böyle hayali varla yok arasında bile çizgilerle hamile olduğunu öğrenen var .Artık bu teste silik bile demiyoruz o kadar net ki
Daha önce bi silik çıkmıştı ama baya bir iki saat sonraydı bende pozitif zannettim negatifti o yüzden bilemedim sormak istedim çok mutlu oldum vallaArtık bu teste silik bile demiyoruz o kadar net ki
Hayırlısı olsun inşallahSabah hemen kan verdim bakalim akşam dört gibi çıkar dedilerinsallahh
![]()
InsallahHayırlısı olsun inşallah![]()
Normal regli belirtileri ama sadece göğüslerim normalden daha fazla şişti ve en çok şüphelendiğim bilmiyorum başkasında da aynısı oldu mu ama saçlarım ve kaslarım çok hızlı uzuyorlar yani iki gün geçmeden çok hızlı çıkmaya başladı birde karnımın alt kısmıyla kasıklarımda sızı şeklinde batmalar oluyor Normal de adet olacakken böyle sanki aşağı doğru çekermiş gibi ağrır ya bu biraz daha sızlama şeklinde batma şeklinde bir ağrıBelirtilerin nelerdi canım gerçi adetin zaten geçmiş en önemlisi o
Bence var bir kaç saniyede cıktı dedinizmerhaba , sizce gebelik var mıdır? 2. Çizgi birkaç saniye içinde belirdi ama bana çok silik geldi . Cevapalraaniz çok mutlu olurum.
Verdim , Rabbim insallah hayıra çıkarsın çok uzulduk bekledik ama belki şimdi güzel sonuç alirim.Bence var bir kaç saniyede cıktı dediniz
Kan verin kesin sonuçrabbim gönlüne göre versin inşallah