Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimde gözükmüyor iki gün sonra tekrarlayınMerhaba arkadaslar adetime 5 gun var iki test yaptim ikisindede silik cikti ama fazla silik yumurtlamanin ustunden 10 gun gecti sizce gebelik varmidir resimde pek anlasilmiyo![]()
Pozitif gibi duruyor inşAllah öyledir kan verin benceKızlar benim adete 5 gün kala test yaptım ve böyle silik çıktı. Sizce pozitif mi????![]()
Sizinki büyük ihtimalle pozitif10 dk içinde test bu şekilde oldu arkadaş. Silik çizgi netleşti gibi. Pozitif mi? İnanamıyorum inşallah öyledir
Kızlar benim adete 5 gün kala test yaptım ve böyle silik çıktı. Sizce pozitif mi????![]()
Canım senin bariz pozitif10 dk içinde test bu şekilde oldu arkadaş. Silik çizgi netleşti gibi. Pozitif mi? İnanamıyorum inşallah öyledir
Selam canım bu test erken gebelik testi, prodoctor isimli bir marka. Dünden önceki gün yaptığımda negatifti ama dün böyle çıktı ve ilk idrarımla olmamasına rağmenCanım senin bariz pozitifbu kaset test mi?
Kan verdin mi?
Kızlar bende bugün yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra aklıma geldi bi baktım böyle eğik bi çizgi belirmiş sizce sonuç neSizinki büyük ihtimalle pozitif![]()
Eğik çizgi değil o. Orada idrar kurumuş kalmış test negatifKızlar bende bugün yaptım ilk negatif çıkınca bırakmıştım 2 3 saat sonra aklıma geldi bi baktım böyle eğik bi çizgi belirmiş sizce sonuç ne
Telefonda çok belli değil ama çizgi olduğu belli biraz pembelik varEğik çizgi değil o. Orada idrar kurumuş kalmış test negatif
Merhaba bir daha test yaptın mi?Merhaba arkadaslar adetime 5 gun var iki test yaptim ikisindede silik cikti ama fazla silik yumurtlamanin ustunden 10 gun gecti sizce gebelik varmidir resimde pek anlasilmiyo![]()
Yok canim yapmadim pazartesini bekliyim dedim ama ben olmadığını düşünüyorum zaten oyuzdende cok acele etmedim senin nasıl testlerin hemenmi silik çizgi cikiyoMerhaba bir daha test yaptın mi?
Şuan benim de testlerim oyle çıkıyor.
Benim bu sabah erkenden yaptim hemen fark etmedim ama simdi bakıyorum cok çok silik çizgi var, simdi da test yaptim o da sanki silik ama bilemedimYok canim yapmadim pazartesini bekliyim dedim ama ben olmadığını düşünüyorum zaten oyuzdende cok acele etmedim senin nasıl testlerin hemenmi silik çizgi cikiyo
Adet gunun geldimi yada gectimi hafif gorur gibi oldum amaBenim bu sabah erkenden yaptim hemen fark etmedim ama simdi bakıyorum cok çok silik çizgi var, simdi da test yaptim o da sanki silik ama bilemedim![]()
34 gunde adet oluyordum geçen ay 30 gün oldu. Bu ay eger 30 se yarın bekliyorum 34 se 25 inde. Senin canım?Adet gunun geldimi yada gectimi hafif gorur gibi oldum ama
Benim 4 gun gecti ama hicbizaman gununde olmam zaten 36 gunde bir oluyorum bende ama hep geçer oyuzden ona pek takilmiyorum :)34 gunde adet oluyordum geçen ay 30 gün oldu. Bu ay eger 30 se yarın bekliyorum 34 se 25 inde. Senin canım?
Hadi hayırlısı bakalım yarın da sabah yapmaya düşünüyorum inşallah sende güzel bir haber paylaşırsınBenim 4 gun gecti ama hicbizaman gununde olmam zaten 36 gunde bir oluyorum bende ama hep geçer oyuzden ona pek takilmiyorum :)