• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test

sinem acar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
12
1
1
24
Merhaba arkadaşlar regle 6 gün var ilk yaptığım silik 2. Negatif çıktı böyle olup hamile olan var mı???

Eklentiler

• IMG_3693.webp
    IMG_3693.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 66
Benim testim erken gebelik regl 1 gün kala negatif cıktı. Kaset test alakasız bi sekilde asırı silik cıktı. Regl 3.gününde bile belirgin silikti kan verdim,hamileyim. Betam düşüktü 48 saat testlerle yükseldi. Yani diyeceğim o ki bazen beta düşük olabiliyomus kaldıki siz epey erken yapmıssınız

Eklentiler

• IMG_6238.webp
    IMG_6238.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6222.webp
    IMG_6222.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 43
Benim testim erken gebelik regl 1 gün kala negatif cıktı. Kaset test alakasız bi sekilde asırı silik cıktı. Regl 3.gününde bile belirgin silikti kan verdim,hamileyim. Betam düşüktü 48 saat testlerle yükseldi. Yani diyeceğim o ki bazen beta düşük olabiliyomus kaldıki siz epey erken yapmıssınız
Ben az önce kanda verdim 0.100 çıktı gebelik yok galiba ya adetim yaklaşınca heyecandan böyle bekleyemiyorum ki

gecikmemin 7.gününde testim iyice belirginleşmişken betam 195 ten 183 e düştü. Kimyasal belliki artık kanama bekliyorum

Eklentiler

• IMG_6379.webp
    IMG_6379.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
Back
X