Merhaba arkadaşlar.. ben 2 hafta sonra ameliyat olcam ama en büyük endişem yaşayacağım ağrılar!! 1 hafta iznim var ve ameliyattan 6 gün sonra iş başı yapmam gerekicek.. çok aktif ve kol gücü gerektiren hızlı bir işte çalışıyorum.. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız? Doktorum 1 hafta yeter başlarsın dedi ama benim endişelerim var.. gerçekten silikon takıldıktan 1 hafta sonra birşey olmamış gibi normal hayatıma dönebilirmiyim.. hiç kimse anlamadan çalışmaya devam edebilir miyim.. yardım lütfen 

Kas altı oldu ama öyle korktuğum gibi bir ağrı yaşamadım. Hem popo kasları daha kalın Ve güçlüdür. Akşamı üzerine oturdum düşün yani :))
 Kas altı oldu ama öyle korktuğum gibi bir ağrı yaşamadım. Hem popo kasları daha kalın Ve güçlüdür. Akşamı üzerine oturdum düşün yani :))  

kiiiizzz arzuummm sen ne ara ayyy inanmiyorum kiz ne ara yaptirdin soktayim yaa
 kiiiizzz arzuummm sen ne ara ayyy inanmiyorum kiz ne ara yaptirdin soktayim yaa 
 nasilsin peki cok oldu mu yaptirali nasil oldu memnunmusun hahah ne sorcami sasirdim kiz
 nasilsin peki cok oldu mu yaptirali nasil oldu memnunmusun hahah ne sorcami sasirdim kiz 

Görmemişin poposu olmuş,ne giyeceğini şaşırmış
 Görmemişin poposu olmuş,ne giyeceğini şaşırmış 
 gecmis olsun cok. ben daha memeyi yaptiramadim yaaa
 gecmis olsun cok. ben daha memeyi yaptiramadim yaaa  arada bi seninkilere bakip iç cekeyim diyorum anaa bi bakiyom yine çıkarılmışım listeden
 arada bi seninkilere bakip iç cekeyim diyorum anaa bi bakiyom yine çıkarılmışım listeden  kaliyom dınk diye
 kaliyom dınk diye