Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar merhaba
Bebgim suan 20 gunluk
Ilk baslarda mememde asiri yaralrr catlaklar oldugu icin silikon uc kullanmaya basldim
Simdide yaralar gecti fakat ayni sekilde aci devam ediyor agliya agliya emziryrum ne yaptiysam ne kullandiysam cozum olmadi
Ciddi anlamda pskljm bzlms durumda bukdr insan rahat rahat emzirrken kendmi eksik hissediyorm
Silikon ucu dun biraktm aksama kdr surekli agladi bir iki aliyor gogsumu snra hemen birakiyor bugunler nasil gecick ne yapmalym yardm lutfen
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kizlar merhaba
Bebgim suan 20 gunluk
Ilk baslarda mememde asiri yaralrr catlaklar oldugu icin silikon uc kullanmaya basldim
Simdide yaralar gecti fakat ayni sekilde aci devam ediyor agliya agliya emziryrum ne yaptiysam ne kullandiysam cozum olmadi
Ciddi anlamda pskljm bzlms durumda bukdr insan rahat rahat emzirrken kendmi eksik hissediyorm
Silikon ucu dun biraktm aksama kdr surekli agladi bir iki aliyor gogsumu snra hemen birakiyor bugunler nasil gecick ne yapmalym yardm lutfen
canını sıkma bunların hepsi geçecek sadece ısrarla silikon ucu kullanmadan emzirmekte ısrar et.Yada doğum hastanesinde bir emzirme hemşiresiyle görüş o mutlaka çözer bu durumu.
Kizlar merhaba
Bebgim suan 20 gunluk
Tam 3 ay o acılarla mücadele ettim, o acıyı çekene kadar 4-5 tane daha bebek doğurmak daha kolay geldi.
gögüs kalkanı diye birşey var, meme ucunun hava almasını sağlıyo hava alırken de yaralar çok çabuk iyileşiyo. pm atarsan markada verebilirim.
Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Tam 3 ay o acılarla mücadele ettim, o acıyı çekene kadar 4-5 tane daha bebek doğurmak daha kolay geldi.
gögüs kalkanı diye birşey var, meme ucunun hava almasını sağlıyo hava alırken de yaralar çok çabuk iyileşiyo. pm atarsan markada verebilirim.
Baba da yazar mısın markayı özeldn aynı dertten müzdaribim
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Garmastan diye bir merhem var biraz pahalı ama 1-2kullanmada hemen göğsü rahatlatıyor. Bir de bebekler göğüs ucunu ıssırarak sütu getirmeye çalısiyor o yuzden sut sagma makinesi varsa once birkac dakika onu kullanarak sutu siz getirirseniz hem gogus ucunuz daha cok cikacagi icin bebek daha kolay kavrar hem de sut geldigi icin o kadar sert emmez...
Aynı sorunu uzun sure bende yasadım.gogus ucu yoktu ve zamanla yara oldu ardından uc ıkıde bır bebegın yuzune kapanıyordu ....yumruklarımı sıka sıka emzırdım once bı goğus ucu cıktı ara ara sılıkon ucla aradada dırek emzırdım o gogsumle dıger goğsumde ıkı aya anca duzeldı .sızın ıçın zor bı süreç ama dayananılırsenız sonu cok guzel olucak .goüus ucunuza kendı sutunuzden surun.krem bana fayda etmedı lıeractı glb adı.tez zamanda normal emzırın ınşallh
Ben de 15günlük bebeğimle aynı sorunu yaşıyorum.. Çok üzülüyorum bir iki emiyo sonra çekiyo kendini ağlamaya başlıyo...inat ettim emzirmek için..o benimm canımmmm
Hiç üzülmeyin 40 gün boyunca uç olmadığı için göğüslerimde neler çektim. Hep sağdım uç takarak verdim. Uca alıştığı için memeyi istemiyordur ama merak etmeyin mutlaka tutuyorlar. Sadece sabır ve azminiz gerekli .
Çok sevindim.. Hayalim bu oldu..kızımın rahatça göğsümü alabildiğini görmek
Merhaba göğüs ucu yarasindan bende cok çektim ağlaya ağlaya bebegimu emziriyodum ayva cekirdegi kullandim cok faydasini gördüm tavsiye ederim ayva cekirdegini cezveye alin üzerine 3-4 damla su ekleyin ve biraz bekleyin jöle kıvamına gelecek o şekilde göğüs ucunuze surun ve folyo koyun üzerine cokk iyi geliyo her emzirmeden sonrada mutlaka folyoyu koyunki gogsunuz nemli kalsın faydasıni gorursunuz insallah gecmis olsun :))
Bende uzun süre kullandım silikon uçlardan.onları kullanmayı bırakmazsanız o yaralar geçmiyo krem, göğüs kalkanı hiç biri işe yaramıyo.bu şekilde devam et elbet emecektir bebekler çabuk alışıyo daha 20 günlük alışır.ben 4 ay kullandım ogluşum sonrasında alıştı