Sel91, ayni sorunu bende birinci cocukta yasadimm. Sonuc husran, hic emziremedim.
Ama su anda 6 aylik kizimda kafaya koydum ilk gunden beri silikon uc ile emzirdim. Allaha sukur cok iyi geldi. Ilk baslarda dedigin gibi yine agri sizi oldu tabi. Ama soyle bi 3 hafta sonra sanirim agrilar yok denecek kadar azalmisti bende.
Dediginiz gibi bende kendimi cok yetersiz hissettim onceleri. Baktim silikon ucla emiyo cocuk, bidaha baska turlu denemedim. Sonuc olarak anne sutunu iciyor cocuk.
Daha once arkadasin da dedigi gibi temizligine dikkat etmelisin. Ben her aksam sirkeli su ile 5-10 dkk kaynattim.
Banada dediler iste normal emzirmeyi denemicekmisin. Yok dedim boyle rahatim ben. Kestirip atiyorum, fazla yoruma mahal birakma.
Sonra yok iste cocuk zorlanir falan dediler. Ama iyi gecti sukur.
Cunku birinci cocukta neler cektigimi ben biliyorum. Ve silikon uc kullanmasaydim bu kizimida emziremicektim.
Insanlarin ne dedigine, ne yaptigina fazla kulak asmayin. Size ve bebeginize ne iyi geliyosa onu yapin. Sonuc olarak her cocuk, her vucut ve ihtiyaclari farkli.
Inan bana stresli olman ne sana ne cocuga yarayacak. Stresli ve gergin oldugunu anladiginda cocukta hic biseyden haz alamayacak.