hamilesin bence zaten gunun de cok gecmis. akinti normal derler ama kokulu olmamali.
cok bol su ic.
hayirli olsun cok cok saglikli bir hamilelik gecirmen dilegiyle, bize de dua et lutfen, cok ihtiyacimiz var.
koku yok canım , amin inşallah canım , Yüce Allahtan hayırlısını dilerim inşallah senin de hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerin olur, sana hz. Zekeriya peygamberin çocuğu olması için YÜCE ALLAHA yaptığı duayı yazdım Rabbimin izniyle yollar açılır, kuranı kerimde Meryem suresini baştan sona okuyabiliyorsan oku okuyamazsan meryem suresinin 1-9 ayetlerini oku türkçesini yazıyorum , Allah yar ve yardımcın olsun.
Rahman Rahim olan Allah’ın adıyla
l. Kaf, He, Ye, Ayn, Sad.
2.(Bu,) Rabbinin, kulu Zekeriya’ya rahmetinin zikridir.
3.Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman;
4.Demişti ki: “Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben Sana dua etmekle mutsuz olmadım.”
5.”Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et.”
6.”Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu (kendisinden) razı olunan(lardan) kıl.”
7. (Allah buyurdu:) “Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız.”
8.Dedi ki: “Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım.”
9. (Ona gelen melek:) “ışte böyle” dedi. “Rabbin dedi ki: Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım.”