Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben silivri anadolu hastanesinde meral solak vatandosta gidiyorum çok memnunum iyi ve güler yüzlü biri gittiğimde beni hatırlıyor ve bu çok güzel bence
hastanede herkes güler yüzlü ilgili odalar güzel tertemiz
yafu kocaaa silivride hiçmi sezeryanla doğum yapan yok birileri bişey sölesin![]()
selaaammmmm ay silivriden de birileri varmış yaa ne güzel
ben de yaklaşık 10 ay önce hayat hastanesinde fümeral ince var
onda doğum yaptım çok memnun kaldım hiçbir sıkıntım olmadı
ilk bebeğimde de ona gidiyordum evlendiğimden beri gittiğim
estalmus msjlarınızı görünce ne sevindim bilemezsin,ya bende diyorum silivride ya internet kullanıcısı az ,yada bu forumun silivrili üyesi...ben fümeral hanıma gittim aslında ilk bebeğimde ama çok ilgisz davranmışştı benimle yada yoğundu bilemiyorum ama yorumun için çok teşekkür ediyorum... değerlendireceğim bu fikri...
3.5 yaşında minik oğlum ablası...ilk çocuğun kaç yaşında canım
3.5 yaşında minik oğlum ablası...
allah bağışlasın canım
karnıngakini de sağ sağlim
kucağında göstersin rabbim
karar verebildin mi hangi doktora gidiyosun
allah razı olsun cnm ama hala çok kararsızım aklımda anadolu hastanesi emine hanım var ama o konudada çok fazla tecrübe eden kişi ile karşılaşmadım![]()
valla canım ben fümeral hanımdan hiç memnun kalmayan hasta epeyce duydum
meral hanımdan da öyle
ama emine hanımla ilgili olumlu ya da olumsuz hiçbirşey duymadım
bir de kolan da meryem hanım var onunla ilgili de olumsuz birkaç şey duymuştum
karar senin tabi
Selam ben de Silivridenim, 16 ay önce Silivri Anadolu hastanesinde doğum yaptım.Timur bey vardı, ama şimdi yok.Emine Hanım var bi de, ama pek tanımıyorum, sadece 1 kere kontrole gittim doğumdan 1 hafta sonra, kendi doktorum izindeydi diye. :) Gayet ilgiliydi.Başka hastalarından da kötü şeyler duymadım.Bi arkadaşımda Hayat hastanesinde yaptı, Hakkı İnce'ydi doktorun adı, eşi de doktor hatta.Yazmışsınız adını :) .
Timur Beyden çok memnundum ben . :)
merhaba ben de silivrideyim kolanda haşim beye gidiyorum ve çok memnunum kolanda normal doğum 300 zorunlu sezeryan 500 isteğe bağlı 1200 en son sorduğumda böyleydi. Devlet hastanesindeki yaşar beyin yanından bile geçmeyin ben de tahliller için gitmiştim adam beni fena ağlatmıştı tuhaf bir doktor