Silivri'de güvenlikçinin öldüğü köpek saldırısı kamerada

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.069
448
38

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Silivri’de yaşayan Samet Çelik, bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak işe başladığı ilk gün fabrikaya ait 5 Alman kurdunun saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti.

SANİYE SANİYE SALDIRI ANI
23 yaşındaki Çelik'in ölümüne sebep olan bu saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde sabaha karşı fabrikada devriye gezmek için bahçeye çıkan Çelik’in saldırıya uğraması saniye saniye görülüyor. Çelik'in saldırıya uğradığı sırada diğer güvenlik görevlisinin uyuyor olması da dikkat çekiyor. http://www.ensonhaber.com/silivride-guvenlikcinin-oldugu-kopek-saldirisi-kamerada-2014-11-05.html

dun ızledım bu habeı ve hala kendıme tm olarak gelemedım... cokk uzuldum allah rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır versın ılk iş gunuymuş bırde ne zor ne acı bi ölüm ve yıne ihmal ihmal ihmal... allah sabır versın ailesine keşke baglasalrdı köpekleri sonçta ılk iş gunuymus zamanla kopeklerde alısırdı yabancı sandıkları ıcın saldırmışlar sanırım cok zor ya sozlerın tukendıgı yer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…