Silivri'deki katil köpekler kamerada!

Safir Taht

“Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S
Pro Üye
3 Şubat 2010
11.306
5.496
773
http://www.internethaber.com/silivrideki-katil-kopekler-kamerada-736650h.htm

Silivri'deki katil köpekler kamerada!
Silivri'de daha önce de bir çocuğa saldırdığı iddia edilen köpekler bu kez güvenlik görevlisini parçaladı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Silivri'de fabrika bahçesinde tutulan 5 katil köpeğin, güvenlik görevlisine saldırdığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte insanın tüylerini ürperten köpeklerin korkunç saldırısı ve o anda yaşananlar;

İstanbul Silivri'de bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Samet Çelik, göreve başladığı ilk gün fabrikada bulunan 5 Alman kurdunun saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısıyla ağır yaralanan Çelik, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıb.

KATİL KÖPEKLER KAMERADA

Henüz 23 yaşında olan ve evli olduğu belirtilen Çelik'in ölümüne neden olan saldırı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmiş. Mahkemeye delil olarak sunulan görüntülerde, devriye görevine çıkan Çelik'in, köpeklerin üzerine gelmesi üzerine korkup kaçtığı; ancak kulübeye giremeden düştüğü görülüyor.

YERE DÜŞTÜĞÜNDE SALDIRDILAR

Güvenlik görevlileri için yapılan kulubüye bir kaç adım uzakta gerçekleşen olayda, 5 Alman kurdu yere düşen güvenlik görevlisine saldırıyor. Elbiseleri paramparça olan görevli, saldırıdan dakikalar sonra yerden kalkmayı başarıyor ve kulubüye sığınıyor.

Henüz 23 yaşında olan ve evli olduğu belirtilen Çelik'in ölümüne neden olan saldırı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmiş. Mahkemeye delil olarak sunulan görüntülerde, devriye görevine çıkan Çelik'in, köpeklerin üzerine gelmesi üzerine korkup kaçtığı; ancak kulübeye giremeden düştüğü görülüyor.

İşte o dehşet dakikaları;

Son düzenleme:
Maalesef tesadüfen haber işlerin gördüm . Normalde hemen kapatırım ama nasıl olduysa izledim .
Allah ım rahmet eylesin insallah , cok üzüldüm.
Ailesine de bol sabır versin
.
Nette sadece bu sitede buldum haberi .
Hassas yapıda iseniz görüntüleri izlememenizi öneririm .

bu köpekler o fabrikada ne arıyor,niye başıboş
hem köpek neden insana saldırır,eğitimlemi alakalı acaba
boşuna korkmuyorum köpeklerden,hemen yolumu çeviririm
maşallah arkadaşıda görev sırasında bi uyumuş,kalkamamış bi türlü
hayır kalktın,insan bi arkadaşına bakar nerelerde diye
yazık üzüldüm Allah rahmet eylesin.

keşke izlemeseydim. gözümün önünden gitmiyo kalkıp kulubeye girişi Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
Sorma ya bende tv de izlerken nasıl kalkabildi diye şoka girdim , sanki korku filmi izler gibiydim .
Allah ım aile için ne kadar acı bu görüntüleri izlemek , keşke hic basına vermeselerdi .

Allah rahmet eylesin, sabır versin ailesine
Çocuğun ilk iş günüymüş, köpeklerin yanına götürülüp alıştırmaları gerekirdi, zavallıcığı işe alanlar bunu düşünememiş mi? Köpekler yabancı sanıp saldırmıştır

Bi de kulubeye girişi sabah saatleri. Belki gece hastaneye gitseydi kurtulacakti kimbilir. Izlerken içim gitti. Rabbim ailesine sabir versin. Mekani cennet olsun...

Sorma ya bende tv de izlerken nasıl kalkabildi diye şoka girdim , sanki korku filmi izler gibiydim .
Allah ım aile için ne kadar acı bu görüntüleri izlemek , keşke hic basına vermeselerdi .
yakın zamanda aklımdan çıkmayacak olan iki görüntüden biri bu, biride hakkaride şehit edilen askerlerimiz. nasıl böyle basında açık açık verirler bu görüntüleri aklım almıyor. kırk kat el olarak ben perişan oldum aileleri eşleri dostları onları görünce nasıl oluyordur kimbilir
neresinden tutsak elimizde kalıyor mune abla köpekler alıştırılmamış, diğer güvenlik görevlisi desen hiç oralı değil haberi bile olmamış kaç saat

Bu hayvancıklar fabrikayı korumak için fabrika bahçesinde, köpekler tekken biraz daha ılımandır ama 2 veya daha çok köpek bir araya geldiğinde aralarında lider belirledikleri köpek hamle yaptığında hepsi harekete geçer, ki bu köpekler eğitimlidir, işe alınan ve fabrika bahçesinden geçmek zorunda olan herkes önce köpeklerle tanıştırılmalıdır, daha ilk iş gününden birlikte çalıştığı iş arkadaşının çocuğu bahçede tek bırakması da acayip.
Genç adam geri gelmeyecek maalesef ama ben ailesinin yerinde olsam fabrikaya tazminat davası açarım zira kusurlular.

memlekette herşey baştan savma. patronundan işçisine neredeyse herkes işini yapmadı demeyecek kadar yapıyor. bu musibetler başa geldikten sonra bari önlem alınsa keşke ama sanmıyorum.

memlekette herşey baştan savma. patronundan işçisine neredeyse herkes işini yapmadı demeyecek kadar yapıyor. bu musibetler başa geldikten sonra bari önlem alınsa keşke ama sanmıyorum.
Büyük ihtimalle fatura köpeklere kesilecek, aslında köpekler orda görevini yapıyor yani fabrikayı koruyor, işe o gün başlamış bir eleman hele ki güvenlik elemanı neden köpeklerin yanına götürülmedi, hayvanlar tek tek tasmasından zincirlenip yeni eleman yanına götürülmeliydi, hayvan koklayacak tanıyacak ama yok bizde zavallı bir çocuk işe alınır tek başına fabrika bahçesine salınır

Haberlerde kulübede bir başka güvenlik görevlisi daha olduğu, kulübede uyuduğu için yardıma gelmediğinden bahsediliyordu oraya çok takıldım ben. Nasıl uyanmaz bir insan 5 köpeğin havlamaları, yardım çığlıkları varken.

köpekler demekki sürekli havlıyor normal bi ses sanmış olabilir. ama insan bi yanımda çalışan adam nerde der ya da o kadar deliksiz uyumazda arada bi etrafa bakar. adam hemen ölmemiş ki sabaha kadar köpeklerin saldırısı devam etmiş

Haberlerde diger güvenlik görevlisinin uyur gibi duran kamera görüntülerini de gösterdiler .
Vefat eden dışarda , diğer güvenlik görevlisi ise binanın içindeymiş .

hayatımda izlediğim en kötü görüntülerden biriydi. dün haberlerde izledim. kulubeye gidişi gözümn önnden gitmiyo Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…