- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi Safir Taht
-
Sorma ya bende tv de izlerken nasıl kalkabildi diye şoka girdim , sanki korku filmi izler gibiydim .keşke izlemeseydim. gözümün önünden gitmiyo kalkıp kulubeye girişiAllah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
yakın zamanda aklımdan çıkmayacak olan iki görüntüden biri bu, biride hakkaride şehit edilen askerlerimiz. nasıl böyle basında açık açık verirler bu görüntüleri aklım almıyor. kırk kat el olarak ben perişan oldum aileleri eşleri dostları onları görünce nasıl oluyordur kimbilirSorma ya bende tv de izlerken nasıl kalkabildi diye şoka girdim , sanki korku filmi izler gibiydim .
Allah ım aile için ne kadar acı bu görüntüleri izlemek , keşke hic basına vermeselerdi .
neresinden tutsak elimizde kalıyor mune ablaAllah rahmet eylesin, sabır versin ailesine
Çocuğun ilk iş günüymüş, köpeklerin yanına götürülüp alıştırmaları gerekirdi, zavallıcığı işe alanlar bunu düşünememiş mi? Köpekler yabancı sanıp saldırmıştır
Bu hayvancıklar fabrikayı korumak için fabrika bahçesinde, köpekler tekken biraz daha ılımandır ama 2 veya daha çok köpek bir araya geldiğinde aralarında lider belirledikleri köpek hamle yaptığında hepsi harekete geçer, ki bu köpekler eğitimlidir, işe alınan ve fabrika bahçesinden geçmek zorunda olan herkes önce köpeklerle tanıştırılmalıdır, daha ilk iş gününden birlikte çalıştığı iş arkadaşının çocuğu bahçede tek bırakması da acayip.yakın zamanda aklımdan çıkmayacak olan iki görüntüden biri bu, biride hakkaride şehit edilen askerlerimiz. nasıl böyle basında açık açık verirler bu görüntüleri aklım almıyor. kırk kat el olarak ben perişan oldum aileleri eşleri dostları onları görünce nasıl oluyordur kimbilir
neresinden tutsak elimizde kalıyor mune ablaköpekler alıştırılmamış, diğer güvenlik görevlisi desen hiç oralı değil haberi bile olmamış kaç saat
memlekette herşey baştan savma. patronundan işçisine neredeyse herkes işini yapmadı demeyecek kadar yapıyor. bu musibetler başa geldikten sonra bari önlem alınsa keşke ama sanmıyorum.Bu hayvancıklar fabrikayı korumak için fabrika bahçesinde, köpekler tekken biraz daha ılımandır ama 2 veya daha çok köpek bir araya geldiğinde aralarında lider belirledikleri köpek hamle yaptığında hepsi harekete geçer, ki bu köpekler eğitimlidir, işe alınan ve fabrika bahçesinden geçmek zorunda olan herkes önce köpeklerle tanıştırılmalıdır, daha ilk iş gününden birlikte çalıştığı iş arkadaşının çocuğu bahçede tek bırakması da acayip.
Genç adam geri gelmeyecek maalesef ama ben ailesinin yerinde olsam fabrikaya tazminat davası açarım zira kusurlular.
Büyük ihtimalle fatura köpeklere kesilecek, aslında köpekler orda görevini yapıyor yani fabrikayı koruyor, işe o gün başlamış bir eleman hele ki güvenlik elemanı neden köpeklerin yanına götürülmedi, hayvanlar tek tek tasmasından zincirlenip yeni eleman yanına götürülmeliydi, hayvan koklayacak tanıyacak ama yok bizde zavallı bir çocuk işe alınır tek başına fabrika bahçesine salınırmemlekette herşey baştan savma. patronundan işçisine neredeyse herkes işini yapmadı demeyecek kadar yapıyor. bu musibetler başa geldikten sonra bari önlem alınsa keşke ama sanmıyorum.
köpekler demekki sürekli havlıyor normal bi ses sanmış olabilir. ama insan bi yanımda çalışan adam nerde der ya da o kadar deliksiz uyumazda arada bi etrafa bakar. adam hemen ölmemiş ki sabaha kadar köpeklerin saldırısı devam etmişHaberlerde kulübede bir başka güvenlik görevlisi daha olduğu, kulübede uyuduğu için yardıma gelmediğinden bahsediliyordu oraya çok takıldım ben. Nasıl uyanmaz bir insan 5 köpeğin havlamaları, yardım çığlıkları varken.
Haberlerde diger güvenlik görevlisinin uyur gibi duran kamera görüntülerini de gösterdiler .Haberlerde kulübede bir başka güvenlik görevlisi daha olduğu, kulübede uyuduğu için yardıma gelmediğinden bahsediliyordu oraya çok takıldım ben. Nasıl uyanmaz bir insan 5 köpeğin havlamaları, yardım çığlıkları varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?