• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silkelenip kendime gelmem ve bir "dur!" demem lazım artık!

Alsimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.391
124
113
.......................................

Son düzenleme:
diyetinizde başarılar dilerim ama yoğurt ve süt olmadan sağlıklı zayıflamanız zor biraz..yoğurttaki,sütteki kalsiyum yağların yakılmasını sağlar ve vücudunuzun direncini korur,mutlaka listenize sabah akşam 1 kase yoğurt ekleyin.ayrıca 1 su bardağı limonlu ıhlamur hem tok tutar hemde zayıflatır,ben denedim çok faydasını gördüm..başarılar size..

diyetinizde başarılar dilerim ama yoğurt ve süt olmadan sağlıklı zayıflamanız zor biraz..yoğurttaki,sütteki kalsiyum yağların yakılmasını sağlar ve vücudunuzun direncini korur,mutlaka listenize sabah akşam 1 kase yoğurt ekleyin.ayrıca 1 su bardağı limonlu ıhlamur hem tok tutar hemde zayıflatır,ben denedim çok faydasını gördüm..başarılar size..

ıhlamur vb. tarzdaki çayları kolay kolay içemiyorum ama aklımın bir köşesine yazdım. :34: süt ürünlerinin faydasını biliyorum ve zaten yiyecektim. ben konumda günlük yiyeceğim şeylerin listesini paylaşmadım ki sadece temel olarak yapacağım şeyleri yazdım. ama bir kez daha hatırlattığınız için teşekkürler. :13:

az önce tartıldım kilom 78.3... burdan başlayalım bakalım. :)

Back
X