amin askerlerimizi polislerimizi masum halkımızı ve ağabeyini korusunAllah yar ve yardımcıları olsun hepsinin . Kurt halkimizinda askerlerimizin de abimin de
Amin .amin askerlerimizi polislerimizi masum halkımızsı ve ağabeyini korsun
Onlar buralara uğramazlarAskerlerimizi kötüleyenler bakın burda ne var.
KAPAK
Dogru yüzleri olmaz..Onlar buralara uğramazlar
Devlet görevini yapmış , asker insaniyetini .
Kimse aç susuz , zor durumda kalmasa keşke .
İnsanları bu yaşam koşullarına sürükleyen pkk değil mi sözde kürt halkının haklarını gözetmek için savaşan !
Geçen gün dağda yapılan operasyonda tonlarca gıda barındıran depoları ele geçirilmişti hani . Halk aç , susuz umurlarında mı sanki ?
En kısa zamanda biter umudu var içimizde , Allah yardımcıları olsun .
Biz bazen askerlerin yaptıklarını unutuyoruz maalesef, Mehmetçik doğal afetlerde de el uzatandı, şimdi elinde silah terörle mücadele ediyor diye mini kötü oldu, olmalı?
Onlar vazifesini yapıyor, asker gözünü kan bürümüş, çoluk çocuk demeden katleden bir cani değil ki, benimde yeğenim var aralarında, gencecik, ana babasına, bütün mahalledeki yaşlılara yardıma koşan bir çocuktur yeğenim, karıncayı dahi incitmemiş biridir, şimdi hiç bilmediği bir yerde elinde silah terörle savaşıyor, halk kadar benim yeğenimde korkmuyor mu sanıyorlar
Herkes korkuyorda onun anası babası korkmuyor mu sanıyorlar, sağsalim mi gelecek yoksa al bayraklara sarılı mı bilmiyoruz.
Vatan diyoruz sadece, vatan...
Tüylerim diken diken oldu. Asker ve polis düşmanları bir kez daha okusun bu yazdığınızı. Cümlesini korusun Allahım sizin yeğeninizi, benim eşimi ve babamı. Amin.Biz bazen askerlerin yaptıklarını unutuyoruz maalesef, Mehmetçik doğal afetlerde de el uzatandı, şimdi elinde silah terörle mücadele ediyor diye mi kötü oldu, olmalı?
Onlar vazifesini yapıyor, asker gözünü kan bürümüş, çoluk çocuk demeden katleden bir cani değil ki, benimde yeğenim var aralarında, gencecik, ana babasına, bütün mahalledeki yaşlılara yardıma koşan bir çocuktur yeğenim, karıncayı dahi incitmemiş biridir, şimdi hiç bilmediği bir yerde elinde silah terörle savaşıyor, halk kadar benim yeğenimde korkmuyor mu sanıyorlar
Herkes korkuyorda onun anası babası korkmuyor mu sanıyorlar, sağsalim mi gelecek yoksa al bayraklara sarılı mı bilmiyoruz.
Vatan diyoruz sadece, vatan...
Âmin inşallah.Tüylerim diken diken oldu. Asker ve polis düşmanları bir kez daha okusun bu yazdığınızı. Cümlesini korusun Allahım sizin yeğeninizi, benim eşimi ve babamı. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?