Şampuan ve Saç Kremleri Silver Shampoo ve John Frieda go blonder nihayet aldim !

solora

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
9
4
6
35
Norveç
Merhaba kizlar , ben bugun John Friedanin go blonderini aldim ayrica Lorealin Silver Sampuanini aldim. Burda kullananlar varsa deneyimlerini paylassinlar lutfen benimle , cunku ise yaramazsa oturur aglarim valla. O kadar para bayildim.

Neyse , eger merak edenleriniz varsa bu urunleri diye , kullandikca buraya deneyimimi yazicam
ayrica daha onceden kullanmis olanlariniz varsa bana moral verin kizlar

Hic deneyim yazmamissiniz?ikisi icinde yorum yazarsaniz sevinirim

Uzun zaman geçmiş, yine de başkalarına faydalı olabilir diye yazayım.
Silver shampoo işe yarıyor.Saçınız tupturuncu olduysa, silver shampoo ile küllü saçlar elde etmeyi umuyorsanız, mucize beklersiniz.Her uygulamada minik minik farkediyor, o tupturuncu saçlar bununla küllü hale gelmez, ama diyelim saçlarınız yapıldığı zmn güzel ama yıkanıp aktıkça hafif dorelenmeler oluyor, arada bunu kullanarak nötralize edebilirsiniz o doreliği.hafif bir yansıma farkı yaratıyor anlayacağınız.'ben de hergün kullanırım, büyk bir fark oluşana kadar' diye düşünebilirsiniz, ancak pratikte iş öyle değil, çünkü saçı kurutan bir şampuan, hergün bununla yıkayana kadar boyayın kökten çözün, inanın daha az zarar saçlara.
Go blonder kullanmadım, ben de merak ediyorum, araştırırken rastladım buraya.Şu ana kadar okuduklarımdan anladığım, boyasız, kumral, rengi açılmaya müsait saçlara uygulanıyor.Şampuan ve krem az etkili, sprey daha etkili.Ayrıca kumraldan daha koyu saçlarda turunculaşma yapabiliyor-muş.

Kullandım, beğendim go blonder serisini.Turunculuk yapmadı koyu kumral saçlarıma.Diplere kullandım, boylar açık kumral boya üstüne sarı balyajdı, 3-4 cm diplerim çıkmıştı.Biraz korkarak kullandım aslında, ama boyayla aynı ton açık kumral elde ettim.Neresi boyalı neresi boyasız kısım ayırt edilemiyor.çok mutlu oldum çünkü dip boyadan kurtuldum.şampuan-krem yumuşak ve söz dinleyen saçlar yaratıyor, memnunum.Sprey kuruttu mu yıprattı mı derseniz, diplere kullandığım için zararını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…