Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün bandajım çıktı.17 günüm...tabi haliyle şiş daha...yan profilimi çok beğendim fakat önden hala yamuk görünüyor.değişirmi daha?
hayırlı olsun canımm :) daha çok erken şişliklerin yamuklukların olması normal sanki :)kızlar dün bandajım çıktı.17 günüm...tabi haliyle şiş daha...yan profilimi çok beğendim fakat önden hala yamuk görünüyor.değişirmi daha?
cnm doktorun kimdi?
canım eskiprofil resimlerine göre harika olmuş ve anladğım kadarıyla açık teknik olmuş umarım iz kalmaz... neyse şimdi şöyle söylüyeyim dengesiz şişlikler yamukluklar olması gayet normal.. çünkü 6 ayı buluyor asıl burnun ortaya çıkması... daha 1 aylık :))) düşün yani. neyse bence doktorunla görüş masaj verecekse versin daha çabuk iyileşirsin moralde olur size.. geçmiş olsun
silver5 senin dikişlerini ne zaman almışlardı.çok acıdımı birde masaj yaparken çok acıyo bugün 15.günüm.masajı ne zamana kadar yapacakmışsın.ben henüz doktorumu göremedim izinli olduğu için.hemşire yönlendiriyor beni.masaj vermişti yapamıyorum eşimde dokulara zarar verebileceğimi söyledi.hemşirede doktor gelene kadar alıştırmamı söyledi.masajın neye faydası varmış doktor söylemişmiydi yada yapılmasa ne olurmuş.yardım lütfen
umarım canım...gerçi eski haline göre çok çok iyi.böyle kalsa da çok sorun değil benim için ama tabiş düzelirse de çok daha iyi olurburun ilk 6 ayda şeklini alıyormuş.şişliklerinizin olması normaldir.