silver5 Burun Estetiği Ameliyatı

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
kızlar dün bandajım çıktı.17 günüm...tabi haliyle şiş daha...yan profilimi çok beğendim fakat önden hala yamuk görünüyor.değişirmi daha?

eski burnunla yeni burnun arasında çok fark olmuş.hemde daha çok erken.burada baktığım birçok burun fotolarına göre daha çok değişecek ve de güzelleşek.tecrübeliler böyle diyo:)Şimdiden güzel görünüyor bence.geçmiş olsun:)

kızlar burnum 1 ayı doldurdu ama hala ön profildem yamuk.sağ taraf hala şiş....çrş.aylık kontrolüme gitcem bakalım ne diyecek doktorum(foto yükledim)

Son düzenleme:
canım eskiprofil resimlerine göre harika olmuş ve anladğım kadarıyla açık teknik olmuş umarım iz kalmaz... neyse şimdi şöyle söylüyeyim dengesiz şişlikler yamukluklar olması gayet normal.. çünkü 6 ayı buluyor asıl burnun ortaya çıkması... daha 1 aylık :))) düşün yani. neyse bence doktorunla görüş masaj verecekse versin daha çabuk iyileşirsin moralde olur size.. geçmiş olsun

canım eskiprofil resimlerine göre harika olmuş ve anladğım kadarıyla açık teknik olmuş umarım iz kalmaz... neyse şimdi şöyle söylüyeyim dengesiz şişlikler yamukluklar olması gayet normal.. çünkü 6 ayı buluyor asıl burnun ortaya çıkması... daha 1 aylık :))) düşün yani. neyse bence doktorunla görüş masaj verecekse versin daha çabuk iyileşirsin moralde olur size.. geçmiş olsun

tavsiye ve yorumun için teşekkür ederim canım.evet açık teknik oldu.izi takmıyorum zaten.çok belli değil.ama inşallah şu yamukluk düzelir

silver5 senin dikişlerini ne zaman almışlardı.çok acıdımı birde masaj yaparken çok acıyo bugün 15.günüm.masajı ne zamana kadar yapacakmışsın.ben henüz doktorumu göremedim izinli olduğu için.hemşire yönlendiriyor beni.masaj vermişti yapamıyorum eşimde dokulara zarar verebileceğimi söyledi.hemşirede doktor gelene kadar alıştırmamı söyledi.masajın neye faydası varmış doktor söylemişmiydi yada yapılmasa ne olurmuş.yardım lütfen

Merhaba

Bu forumdaki konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim.
.

silver5 senin dikişlerini ne zaman almışlardı.çok acıdımı birde masaj yaparken çok acıyo bugün 15.günüm.masajı ne zamana kadar yapacakmışsın.ben henüz doktorumu göremedim izinli olduğu için.hemşire yönlendiriyor beni.masaj vermişti yapamıyorum eşimde dokulara zarar verebileceğimi söyledi.hemşirede doktor gelene kadar alıştırmamı söyledi.masajın neye faydası varmış doktor söylemişmiydi yada yapılmasa ne olurmuş.yardım lütfen

canım benimki eriyen dikişti.kendi kendine düştü.canım bana da hemşiresi masaj yap demişti kendi hiç demedi...ben de yanlış bişey yaparım diye hiç masaj yapmadım doğrusu.1.ay kontrolümdede kemikler henüz oturmamış dedi..sabır biraz dedi..yine masajdan bahsetmedi.benim de aklıma sormak gelmedi...hemşire şişliklerin inmesini hızlandırır demişti...

burun ilk 6 ayda şeklini alıyormuş.şişliklerinizin olması normaldir.
umarım canım...gerçi eski haline göre çok çok iyi.böyle kalsa da çok sorun değil benim için ama tabiş düzelirse de çok daha iyi olur

Back
X