silverdin lekesi:(

ida_

ins: esrasek
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
104
12
298
kızlar merhaba internetten araştırdım ama bulamayınca hemen bu siteye geldm
şon 1 saate kadar aslında o kadar da büyütmediğim bi sorunum vardı ama şu anda farkettiğim için sorun kocaman bi hal aldı :((
tatile gittim, bacaklarım biraz fazla yandı, akşam canım acıyor diye silverdin sürdüm yattım sabah tabi kahvaltıydı hazırlıktı derken yıkamadan denize gittim tabi ki az çok güneş almıştır (gölgede oturdum ama yine de ben sebebi silverdin görüyorum)
yeni döndüm tatilden ve şu anda bacaklarım leke içinde krem sürdüğüm yerler neredeyse koyu kahve rengi diğer yerlerim normal bronz
böyle bir şey başına gelmiş biri var mı yardımlarınızı bekliyorum haftasonu arkadaşımın düğünü var elbise giyemeyeceğim :(((

kızlar merhaba internetten araştırdım ama bulamayınca hemen bu siteye geldm
şon 1 saate kadar aslında o kadar da büyütmediğim bi sorunum vardı ama şu anda farkettiğim için sorun kocaman bi hal aldı :KK43:(
tatile gittim, bacaklarım biraz fazla yandı, akşam canım acıyor diye silverdin sürdüm yattım sabah tabi kahvaltıydı hazırlıktı derken yıkamadan denize gittim tabi ki az çok güneş almıştır (gölgede oturdum ama yine de ben sebebi silverdin görüyorum)
yeni döndüm tatilden ve şu anda bacaklarım leke içinde krem sürdüğüm yerler neredeyse koyu kahve rengi diğer yerlerim normal bronz
böyle bir şey başına gelmiş biri var mı yardımlarınızı bekliyorum haftasonu arkadaşımın düğünü var elbise giyemeyeceğim :KK43:((
Merhaba, aynı problemi yaşıyorum şu anda nasıl geçti acaba, yani umarım geçmiştir bende şu an çok çaresizim

Back