Doğuma Hazırlık Silvermoon gümüş koruyucu kullanan oldu mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KarolinMeric

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
9
3
1
43
Sadece bu markanın 999 ayar olduğunu duydum. Ne farkı oluyor 925 ayar diğerlerini göre? Kardeşim 3. trimestıra girdi. Ona almak istiyorum ama bilgi paylaşır mısınız?

bence kac ayar olmasi onemli deil.ise yaramasi onemli .benimki silvernurseydi hamileyken okadar arastirdimki alirken.dogumdan sora neler cektim emzirme doneminde bir ben bir allah bilir.hicte iyilestirici bir ozelligini gormedim ama hic bir sekilde bluz vs hic bisey deymiyodu goguslerime misafir falan geldiginde onlari takip oyle kiyafetlerimi giyiyodum onda bile binlerce kez dua ettim uretene.neden anlattim belki emzirme doneminde sikinti yasarsa kardesin en azindan tereddut yasiyosa almakta hemen alsin ayarina bakmada

bence kac ayar olmasi onemli deil.ise yaramasi onemli .benimki silvernurseydi hamileyken okadar arastirdimki alirken.dogumdan sora neler cektim emzirme doneminde bir ben bir allah bilir.hicte iyilestirici bir ozelligini gormedim ama hic bir sekilde bluz vs hic bisey deymiyodu goguslerime misafir falan geldiginde onlari takip oyle kiyafetlerimi giyiyodum onda bile binlerce kez dua ettim uretene.neden anlattim belki emzirme doneminde sikinti yasarsa kardesin en azindan tereddut yasiyosa almakta hemen alsin ayarina bakmada
Silvermoon'un instagram hesaplarında şöyle birşey yazıyor: " 999 ayar demek, 1000 gram ürünün 999 gramının saf gümüşten oluşması demektir." % 99.9 gumus olarak anladım. o halde 925 ayar olanlar %92.5 gümüş oluyor. geri kalan %7.5 luk kısmı ne oluyor? Bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Ben kullandım canım silvermoon. çok memnun kaldım. Tavsiyemle eltimde aldı. hiç yarasız , problemsiz bir emzirme süreci geçirdik. 999 ayar saf mevzusuda içerisinde bakır ve nikel maddelerinin olmaması anlamına geliyor. 925 ayarlarda bunlar bulunuyor alerjik etki yapabiliyor diye biliyorum. sevgiler

Back
X