• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şımarık erkek nasıl yola getirilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya valla yorumların çoğunu okudum sırf bu yüzden ilişkimi bitirilirmiş... hani sevgi karsındakini oldugu gibi kabullenip sevmekti..??? herkes bir bitirme meraklısı anlamadım gitti...ki konuyu açan bayanda seviyorum diyor... bence oturup konuşman lazım onunla.tek tek ona anlat rahatsızlıgını ve bu rahatsızlığın sebebini öyle seninde küsmenle yok kapris yapmanla varılabilecek yer değil bu... senin rahatsızlığını kulak ardı ediyorsa uyarmana rağmen işte orada durup düşünmek lazım...[/B]

Düşün, konuş, "rahatsızlığını ifade etmene rağmen" baktın olmuyor "yol ver" denmiş genelde... "ışte orada durup düşünmek lazım" denen evrede ki buradan öneri bekliyor konu sahibi zira dedikleri "kulak ardı" edilmiş... Sırf seviyor diye kendisini yıpratmasına izin vermesi mübahsa ve erkek arkadaşı onun tavrını çekemiyorsa(ki o da bundan rahatsız) şu soru gelir akla: Peki O... Sevmiyor mu? :delphin:
Karşımızdakini olduğu gibi kabul etmek kendimizden taviz vermek değildir... Taviz vermekle karşımızdakini kabullenmek karıştırıldığı için "halihazırda bitmiş ilişkisini" kambur gibi sırtında taşıyan mı ararsınız, dayak yiyen kadını mı... Bir de kabullenmek "hatun kişi"nin görevidir ya yemek üstü çay durumu... :kahve:
Konu sahibi, diğer yorumlarda değinilen, sizin de bahsettiğiniz "hatun kısmının" nazlanması hadisesini uygulayın sahi... Zira bahsettiğiniz adam "kapris çekmediği halde kendi aynını yapıyor"... ılkokula mı dönmeli böylesine "kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" hadisesini kavratmak için... Ya da devam edip evlenin, çocuğunuz olunca ikisini birden eğitirsiniz... şakkıdı

Eğer haksız olduğu halde trip yapıyorsa hiç ilgilenmeyin bırakın kendi haline, hatta siz bu sefer ona trip yapın. Eğer gönlünüzü almaya çalışırsa ne ala ama bencillik yapıp da daha da abartıyorsa işi o zaman o sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor demektir. Bu durumda gerekirse yol ver gitsin...

KIZLAR ŞU YAZDIĞIM OKUR MUSUN??

8 aylık yigit bebegın sızlere ıhtıyacı var Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba yıne ben daha oncekı konumuz ücüz bebklerımızdı onlara bı arkadsımız sahıp cıktı ve sımdı onun hımayesınde bu arkadsımızda buradan onları ona emanet ettık sımdı gelelım konumuza 10 aylık erkek bır bebegımız var bu aıle kendı yagıyla kavruluyodu baba temızlık ıscısı calısıp evıne bakabılıyodu ama gecenlerde hastalanıp doktora gıdene kadar cıgerlerınden rahatsız henuz 30 yasında esıde cahıl bı kadıncagaz kayınvalıdesının yanında kalıyolar sabah kayınvalıdesı bana geldı durumu anlattı aglayarak kızımın mamasından ıstedı cunku artık baba calısamıyo tedavı goruyormus cok uzuldum ve sıze yazmaya karar verdım ınanıyorum ki duyarlı arkadslarım bu bebegımızede sahip cıkacak lutfen destek olalım mama bez ufacıkta olsa cok mutlu olacaklarına emınım hepınıze sevgıler

--------------------------------------------------------------------------------

Ne Yola Getirmeye Uğraşıp Ömrümden Ömür Gitsinki..

Anasının Babasının Adam Edemediğini Ben Mi Adam Edicem!

İşim Olmaz :umursamaz:

eskiden kızlar kaçan kovalanır diye düşünür naz yaparlarmış. şimdi yedikleri domateslerden olsa gerek, hormonları mı bozuldu nedir, erkekler nazlanıyor.

en iyisi çağ değiştirmek. şööyle bi 30 yıl öncesine gidebilsek yetecek. sempatiksalakcinni

valla ben çok pis kırarım.karı gibi erkeksin ne biçim huy bu derim,çocukmusun küsüyosun derim,insan gibi tepkini gösteremiyomusun derim.tabi samimiyetimize bağlı.bi erkek arkadaşıma demiştim bunu,çocuk sonra ağır abi kesildi,ne dersen de konuşur cevabını verir oldu

benim hoşuma gidiyor erkeği n küsmesi,
ama küsüp gidenini sevmiyorum.

Back
X