- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi littlewise
ya valla yorumların çoğunu okudum sırf bu yüzden ilişkimi bitirilirmiş... hani sevgi karsındakini oldugu gibi kabullenip sevmekti..??? herkes bir bitirme meraklısı anlamadım gitti...ki konuyu açan bayanda seviyorum diyor... bence oturup konuşman lazım onunla.tek tek ona anlat rahatsızlıgını ve bu rahatsızlığın sebebini öyle seninde küsmenle yok kapris yapmanla varılabilecek yer değil bu... senin rahatsızlığını kulak ardı ediyorsa uyarmana rağmen işte orada durup düşünmek lazım...[/B]
Düşün, konuş, "rahatsızlığını ifade etmene rağmen" baktın olmuyor "yol ver" denmiş genelde... "ışte orada durup düşünmek lazım" denen evrede ki buradan öneri bekliyor konu sahibi zira dedikleri "kulak ardı" edilmiş... Sırf seviyor diye kendisini yıpratmasına izin vermesi mübahsa ve erkek arkadaşı onun tavrını çekemiyorsa(ki o da bundan rahatsız) şu soru gelir akla: Peki O... Sevmiyor mu?

Karşımızdakini olduğu gibi kabul etmek kendimizden taviz vermek değildir... Taviz vermekle karşımızdakini kabullenmek karıştırıldığı için "halihazırda bitmiş ilişkisini" kambur gibi sırtında taşıyan mı ararsınız, dayak yiyen kadını mı... Bir de kabullenmek "hatun kişi"nin görevidir ya yemek üstü çay durumu...

Konu sahibi, diğer yorumlarda değinilen, sizin de bahsettiğiniz "hatun kısmının" nazlanması hadisesini uygulayın sahi... Zira bahsettiğiniz adam "kapris çekmediği halde kendi aynını yapıyor"... ılkokula mı dönmeli böylesine "kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" hadisesini kavratmak için... Ya da devam edip evlenin, çocuğunuz olunca ikisini birden eğitirsiniz... şakkıdı