Şimarik misafir cocuklari:(

Hayatta en nefret ettiğim şey bir çocuğun dedikodusunun yapılmasıdır !!! Adı üstünde çocuk bu rahatsız olduysan annesine söyle o an al tedbiri yüzüne de hoş arkasından demediğimiz kalmadı!! Bumu doğru olan ..? . Benim etlimde aynı hatır diye bişe var sonuçta ... Arkasındam konulacağına kütle odayı yada çağırma alla alla :kızgın: arkasından nefret kusacağına :kusmuk:

Benim cocugumun sorunu arkadaslarina vurmamak narin davranmak oyuncaklari canavar gibi kullanmamaksa sizin cocugunuz bu konuda basariliysa sizi tebrik ediyorum.ozaman...zaten bende artik cocuk yetistirmeyi bilmeyenleri evime asla kabul etmeme karari aldim evlerine de davet edilsem de asla gitmem

isabet olur.
benim çocuğum çocuk gibi büyüyor narin kırılgan ve hassas aynı zamanda:D

Kitlemek bahsettigim tarzda cocuklar gelince icin verilen öneriler canim gayette hakli bir öneri..madem oyuncaklarila oynamak yerine zarar veriyorsun odasina kilitlerim ozaman antrede takilsinlar
O sizin düşünceniz.
Bana göre de ben yürürken koridorda ayağıma oyuncak takılması beni irrite eder.
Ben oda kilitleyemem yani,annelerinden utanırım.
Çocuklar çocuk odasında gönüllerince oynamalıdır bana göre.(müsaitse yer varsa)
Misafirden önce sadeleştirilmiş olabilir, saklarsınız değerlileri,sorun çıkaracakları filan sonra girer oynarlar.

Az evvel gitti misafirlerim.
5 çocuk vardı evde,onlar gelmezden önce bazı şeyleri kaldırdık,kurallarımızı yine konuştuk, geldiler oynadılar.
İkramlıklarımı da mutfakta masada yediler (başka şekilde müsaade etmem zaten),anneleri de mutfakta gözetti.
Gitmeden evvel de anneleri odada dağılan oyuncakları topladılar.
(Defalarca bırakın,ben toplarım diye uyarmama rağmen)
Sağolsunlar...
Ben de olsam öyle yapıyorum gerçi.

Öyle,sorunsuz atlattık.
Kırılan dökülen bişey de yok.
Gerçi çocuktan çocuğa da değişebiliyor.

En iyisi can sıkıp arkalarından sayacağınıza,çocukları tatlı dille uyarın,şiddetli hareketlerinde,vurmalı kırmalı şeylerde.
Annelerine serzenişte bulunun kibarca.
Böylece ne arkadaşlığınız bozulsun,ne çocuklara bilenin ne de canınız sıkılsın.

Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
Kızının odasını kilitle
Onlar gelmeden önce haliya savan koltuğa örtü vs ser

Ve en önemlisi eve çok misafir alma disarida cafede avmde vs. Buluşun

Bu odayı kilitleme işi bir bana mı tuhaf geliyor,çok ayıp bence...Bir arkadaşa gitsem ve çocuk odası kilitlenmiş olsa bir daha adimimi atmam o eve.
Oldu olacak öteki tarafları da kitleyip antrede el elde baş başta oturalım :)

Back
X