Şimdi ben mi hatalıyım sizce:mad:

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.748
En iyi cevaplar
1
54.119
798
33
Merhaba kızlar ben 24 yaşındayım sevgilim 25 yaşında . Ben part time çalışıyorum bir yapı markette hemde üniversitedeyim bu dönem mezun oluyorum inşallah. Sevgilim uzman çavuş 3 ay önce ırağa geçici görevlendirildi şuan ırakta .Eğer görevlendirilmeseydi şubatta nişan yapacaktık o planımızı ertelemek zorunda kaldık.Şimdi asıl konuya geliyim mağazada geçen dönem ders programım yuzunden hep akşam vardıyasında çalıştım çok yoruldum. Bu dönem ise program daha serbest bu yuzden sabah vardıyasında çalışmak istiyordum. Reyon arkadaşım değişti yeni gelen arkadaşla vardiya yazacaktık dedim ki hadi birlikte yazalim hafta sonu eşi çalışmıyormuş bende hafta sonu sen sabahcı ol ben akşamcı olayım hafta içi 2 gün sabahçı olurum anlaşırız dedim. Neyse kendini her gün sabahcı yazmış salı gununu boş bırakmış bende akşamcı yazdım kendimi sabahcı yazdım. Ona gösterdim böyle diye. bana dedıki yok olmamış sil ben o gunde sabahcıyım dedi . oyle sinirlendim ki o an anlatamam kızlar sırf iyi olalım anlaşalım problemsiz çalışalım istediğim için iyi niyetle vardiyayı yaz demiştim. Üzüldüğüm için bunu sevgilime anlattım ne kadar safım iyi niyetliyim hatta salağım böyle yaptım dedim.Ona başladı konuşmaya işte kendini düşün diyorum sana işe gidiyorsun okula gidiyorsun yoruluyorsun vs neden başkasını düşünüyorsun bi söyle neden böyle yaptın dedi. Bende kibarlık yapayım diye dedim. Bu sefer daha yeni tanıdığın insana kibar olmaya çalışıyorsun 8 yıllık sevgiline diye kibar olmaya çalışmıyorsun filan demeye başladı . Kavga büyüdü bende neyin var sırf orda zaman geçirmek için mi benimle görüşüyorsun dedim. Bunu söyledim evet ama cidden öyle düşündüğüm için söylememiştim uzatıyordu gecen hafta bana burda destek olmuyorsun demişti bunu böyledim. Ben kibarca söyledim sen başkasına kibar oluyorsun bana olmuyorsun dedi , sonucta küstü benimle. Görevinin bitmesine 3 ay var benimle gelene kadar konuşmayacakmiş . Çok üzgünüm kızlar ben hatalıyım öyle söyledim ama uzatıyor.Of kızlar herşey üzerime geliyor inanın

Son düzenleme:
ırakta sevgilinin psikolojisi bozulmuş olabilir, kim olsa bozulur zaten. sen görevi nedeniyle alttan alabildiğin kadar al derim gelene kadar. gelsin nişanı biraz ötele. tavırları bu şekilde giderse düşünürsün tekrar.
normal şartlar altında sevgilinin hiçbir haklı tarafı yok çünkü...

Çalışma arkadaşınız kendi keyfine göre haftalık shift programı hazırlamış anladığım kadarıyla.böyle durumlarda sizinde planınızı olabilir size danışmanı gerekiyor.hakkınızı arayın sevgiliniz haklı kendinizide düşünün.

aslında haklı çok zor günler geçiriyoruz oda bende. sürekli saldırı oluyor her gün .

salaklık bende ki shifti onun eline verdim ne aptalım valla ya bıktım bu huyumdan.

aslında haklı çok zor günler geçiriyoruz oda bende. sürekli saldırı oluyor her gün .
off... Allah yardımcıları olsun... sağ sağlim dönsün gelsin inşallah hepsi.. dediğim gibi normal şartlar altında hiçbir haklı tarafı yok ama orda iyice bozulmuştur psikolojisi. sen alttan alabildiğin kadar al o görevdeyken. zaten bikaç ayı kalmış. sağ sağlim gelsin, geldiğinde hepsinin hesabını sorarsın

Öyle bunaldıkki daha göreve yeni başlamıştı hemen böyle birşey çıktı ne yapıcaz inan bilmiyoruz bende ağlıyorum telefonda filan daha kötü oluyor herşey o yuzden bana destek olmuyorsun dedi ama çok dokundu bana bu lafı.

Güzelcr özür dilerseniz düzeltirsiniz. O da kendi gerginliğiyle öyle konuşmuştur. Çok durmayın üstünde :)

salaklık bende ki shifti onun eline verdim ne aptalım valla ya bıktım bu huyumdan.
Estağfurullah öyle demeyin.ama çalışma ortamında hakkınızı yedirmeyin.bende vardiyalı çalıştım çalışma arkadaşlarıma bıraksam hergün erken çıkarlar.dönüpte planın varmı diye sormazlar.siz ufacık itirazınızda birde suçlu konuma düşersiniz.ama yedirmeyin onların plani olduğu gibi sizinde planınız olabilir

inan her gün 22:00de işten çıkıyorum agzım açık kalıyor yorgunuktan gecen hafta arkadaş 09:00 da işe geldi 17:30 da işten çıktı gitti gören ddvlet memuru sanacak beyfendiyi. ama karar verdim kendi vardıyamı yazıp vericem sisteme yazan arkadaşa herkes ne hali varsa görsün. müdür yardımcım sana nasıl uygunsa yaz ver demişti aslında işte problem bende.

Kesinlikle haklarının arkasında dur.insanlar çok düşüncesiz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…