kızlar ben yeni nişanlandım.şuan istanbulda çalışıyorum kamuda. nişanlım ise ankarada. bn de ankaeralıyım ve 3 yıldır ışarda calıştığım için ankaraya tayin olmayı çok istiyordum.ailem orada. nikahı daha önce yapıp bu yaz es durumundan tayin isteyevektim. çojk rahat çıkacağını düşünüyordk çünkü nişanlımın tek çalılşma yeri ankara idi. fakat onların bağlı bulunduğpu kurumla ilgigi son çıkan kararname herseyi alt üst etti ve nişanlımı artık o kadroyla ankara dışında ( taşrada ) çalıştırabiliyormuş benim kurumum ise tayin konusunda cok katı ve benim gidebilmem için onun benim bulunduğum yerde çalışamıyor olması gerekiyordu. daha önce durum buna uygunken işte bu son düzenleme harseyi mahvetti.
şimdi nikah yapsak bile ben gidemeyeceğim. onun buratya gelmesini de ben istemiyorum. hem kariyeri açısından hem de ist.da kişmsemiz yok ve burası yabancı için çok zor bir şehir.....
koskocaman bir belirsizlik var önümde ne yapacağım dünden beri başımın ağrısı dinmiyor..
şimdi nikah yapsak bile ben gidemeyeceğim. onun buratya gelmesini de ben istemiyorum. hem kariyeri açısından hem de ist.da kişmsemiz yok ve burası yabancı için çok zor bir şehir.....
koskocaman bir belirsizlik var önümde ne yapacağım dünden beri başımın ağrısı dinmiyor..