Şimdi Ben Ne Yapıcam bana bir fikir verin kızlar

papatyadanhayaller

Kadın küfretmez;Sen bilirsin der,peki der,iyi der.
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
220
338
78
Kizlar merhabalar hemen konuya giriyorum yaklaşık iki ay kadar önce calistigim okula bir fizyoterapist alindi ayni ortamda calisiyoruz yemek yiyoruz vs. Sık sık karşılaşıyoruz Velhasıl ortsk bir arkdsmz var ve gectigimiz günlerde benden bahsetmis benimle Ilgili sorular sormus hayatimda birinin olup olmadigini felan... ortak akadasimizdan benim kendisiyle ilgili fikirlerimi ogrenmesini istemis o da böyle birsey yapamicani bunu kendisinn yapması gerektigini söylemiş. Bana karsi samimi davranmaya calistiginiz konusmalarindan anlasamda yani bu manaya yormak istemedim. Bugunde okul ile ilgili durumlarla haberlesmek adina telefon numarami istedi vs.
Şu an icin somut birsey yok ama gelgelelim böyle birsey oldugu takdirde ne tepki vericem bilmiyorum. Çünkü daha önce birada detayli olarak anlatmistim iki aylik bi evlilik geçmişm var ve bunu bilmiyor.
Bende onunla sohbet etmekten hoşlanıyorum v onu sempatik buluyorum bende vaziyetler böyle siz ne düşünüyorsunuz?

Löp diye konuya Dalmaz herhalde, önce sohbet edersiniz sohbet gelişir yeri gelirse bahsedersin detaya girmeden

Bi konuş sans ver . Belli olmaz bu işler.
Baktin sorun yapıyor yolu verirsin .

Zamani gelince bahsedersin zaten.
Sir degil ya.
Akisina birak belki hayatinin askidir.

Bizim ne düşündüğümüz değil sizin ne hissettiğiniz önemli.

Adamı tanımıyoruz haliyle evlilik geçmişi için ne der ve bunun için nasıl davranmaniz gerektiğini bilemeyiz :)

Aranızda bir seyler olsun bakalım durum ne gösterecek. Şimdiden dert etmek adına erken bence.

Nolacak canim, adam iletisime gectiginde hoslaniyorsan cevap vereceksin mesafeli sekilde, sonra ilk bulusmada ya da mesajlarda evlendigini belirtirsin.her sey şeffaf olmali çünkü. ..
Hadi hayirlisi

Ayni ortamda yemek yiyoruz deyince aciktigimi hissettim.
2 aylik evlilik cok kisa surmus. Sizle ilgilenen beye bu durumdan bahsetmek zorunda kalacaksiniz.
Erkekler icin ilk asamada evlenip bosanmak bir tabu olarak goruluyor. Asik olunca durumlar degisir her erkek ayni degil tabi.
Bu kisinin aile yapisida bu durumda onemli bi faktor.
Henuz bosandiginizi soylemek icin erken. Size hislerinden acikca bahsedince bu konuyu anlatirsiniz.
Umarim önyargili bir insan degildir bu durumu önemsemez.

Teşekkür ediyorum kızlar evet dedikleriniz çok doğru hemcinslerimle paylasip istişare etmek istedim burda sizlerle olmak gerçekten insana güç veriyor. tekrar yazdiklariniz icin cok tesekkur ediyorum. Bakalim herseyin hayırlısı :)
45572704, member: 627521"]Bizim ne düşündüğümüz değil sizin ne hissettiğiniz önemli.

Adamı tanımıyoruz haliyle evlilik geçmişi için ne der ve bunun için nasıl davranmaniz gerektiğini bilemeyiz :)

Aranızda bir seyler olsun bakalım durum ne gösterecek. Şimdiden dert etmek adına erken bence.[/QUOTE]

karşı cinsin adım atmasını bekleyin.sırası gelince geçmişinizi anlatırsınız.umarım mutlu olursunuz.

Asla ve asla ciddiyim evlenmek istiyorum diyenden baskasina (ki ciddi adim atmasi lazim)evet demeyin.
ozelbir_i durum ne olur ne sekilde seyir eder bilmiyorumki bakalim tabikide macera olsun heyecan olsun tarzi bi ilişki aramiyorum böyle bi niyeti varsa az çok belli olur ki temkinli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…