- 16 Aralık 2014
- 220
- 338
- 78
- Konu Sahibi papatyadanhayaller
Kizlar merhabalar hemen konuya giriyorum yaklaşık iki ay kadar önce calistigim okula bir fizyoterapist alindi ayni ortamda calisiyoruz yemek yiyoruz vs. Sık sık karşılaşıyoruz Velhasıl ortsk bir arkdsmz var ve gectigimiz günlerde benden bahsetmis benimle Ilgili sorular sormus hayatimda birinin olup olmadigini felan... ortak akadasimizdan benim kendisiyle ilgili fikirlerimi ogrenmesini istemis o da böyle birsey yapamicani bunu kendisinn yapması gerektigini söylemiş. Bana karsi samimi davranmaya calistiginiz konusmalarindan anlasamda yani bu manaya yormak istemedim. Bugunde okul ile ilgili durumlarla haberlesmek adina telefon numarami istedi vs.
Şu an icin somut birsey yok ama gelgelelim böyle birsey oldugu takdirde ne tepki vericem bilmiyorum. Çünkü daha önce birada detayli olarak anlatmistim iki aylik bi evlilik geçmişm var ve bunu bilmiyor.
Bende onunla sohbet etmekten hoşlanıyorum v onu sempatik buluyorum bende vaziyetler böyle siz ne düşünüyorsunuz?
Şu an icin somut birsey yok ama gelgelelim böyle birsey oldugu takdirde ne tepki vericem bilmiyorum. Çünkü daha önce birada detayli olarak anlatmistim iki aylik bi evlilik geçmişm var ve bunu bilmiyor.
Bende onunla sohbet etmekten hoşlanıyorum v onu sempatik buluyorum bende vaziyetler böyle siz ne düşünüyorsunuz?